Noul moto g8 vine echipat cu o cameră AI versatilă, pentru surprinderea unor fotografii bune. Camera de 16MP cu focalizare rapidă permite fotografierea unor cadre clare indiferent de lumină. Obiectivul ultra wide angle captează de patru ori mai mult în fotografii panoramice sau chiar toată acțiunea de la un eveniment sportiv într-un singur cadru. Iar camera dedicată cu Macro Vision aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect, arătând detaliile care fac diferența, în comparație cu un obiectiv normal pentru prim-planuri.

moto g8 are o baterie de 4.000 mAh care durează întreaga zi indiferent de cât de utilizat este telefonul. Display-ul HD+ Max Vision de 6.4” susținut de boxe puternice oferă calitate bună pentru multimedia.

Procesor Snapdragon 665

Toate aceste caracteristici sunt susținute de 4GB de RAM și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665, cu capabilități de procesare AI. Acesta permite o experiență de gaming mai bună și caracteristici ale camerei îmbunătățite, plus securitate mai mare. moto g8 vine cu un spațiu de stocare de 64GB și cu suport card SD de până la 512GB, pentru toate aplicațiile preferate, muzică, filme și fotografii.

Disponibilitate în România

moto g8 încorporează experiențele Moto și noua caracteristică Moto Gametime. Acest software exclusiv maximizează experiența de gaming și o face să fie mai captivantă ca oricând, blocând întreruperile astfel încât utilizatorul se poate concentra doar la joc. Dispozitivul are un design rezistent la apă care protejează telefonul atât la interior cât și la exterior, dar și o versiune Android 10 curată și fără aplicații preinstalate.

moto g8 este disponibil începând de astăzi în Brazilia. Va fi lansat în următoarele săptămâni în Europa, America de Sud, Asia și Australia.