motorola one fusion+ deține un sistem de camere quad pentru imagini realiste, care permite surprinderea fotografiilor la rezoluție mare. Tehnologia Quad Pixel și Night Vision, senzorul principal de 64 MP, cu o sensibilitate la lumină de patru ori mai bună, oferă claritate imaginilor și culori exacte. În plus, senzorul de adâncime transformă cu ușurință fotografiile în portrete clare, cu background blurat. Obiectivul cu unghi ultra-wide de 118º oferă cadre de patru ori mai largi, iar camera dedicată Macro Vision are o rezoluție mare și aduce subiectul de cinci ori mai aproape, indiferent de dimensiunea lui.

Lăsând loc display-ului să se întindă dintr-o margine în alta, camera pentru selfie a lui motorola one fusion+ este de tip pop-up. Cu cei 16 MP și cu ajutorul tehnologiei Quad Pixel și Night Vision, camera frontală surprinde cele mai bune selfie-uri, în orice tip de lumină.

Având loc să se întindă pe întreaga suprafață frontală a smartphone-ului, display-ul unic și imersiv Total Vision Full HD+ de 6.5” a lui motorola one fusion+ oferă o paletă cromatică largă, iar certificarea HDR10 permite vizionarea filmelor sau videoclipurilor, dar și vizionarea fotografiilor în culori vii, cu o luminozitate și un contrast îmbunătățit.

Smartphone-ul vine echipat cu un sunet puternic datorită boxelor Hi-Fi și a tehnologiei de vârf. Tonurile joase sunt de patru ori mai bune, sunetul mai curat și claritatea mai mare, chiar și atunci când volumul este la nivelul maxim.

Procesorului Qualcomm Snapdragon 730, echipat cu capabilități AI, facilitează multifuncționalitatea și conferă eficiență energetică pentru o experiență optimă de gaming punând la dispoziție o performanță crescută din punct de vedere energetic. Datorită bateriei de 5000 mAh, motorola one fusion+ deține o autonomie crescută de două zile, iar alimentarea se face rapid prin tehnologia de încărcare TurboPower.

motorola one fusion+ este echipat cu un buton dedicat Google Assistant pe partea laterală a telefonului, pentru comenzi vocale, chiar și atunci când telefonul este blocat. În plus, motorola one fusion+ vine la pachet cu My UX, care include toate experiențele Moto dedicate. My UX le permite utilizatorilor să ducă muzica, videoclipurile și jocurile la următorul nivel, cu setări personalizate și comenzi avansate, în plus își pot crea propriile teme pentru dispozitiv.

motorola one fusion+ va fi disponibil în România la prețul recomandat de 1399 lei, prin magazinele Altex și pe www.altex.ro.