Mouse-ul dispune de tehnologia exclusivă Logitech G LIGHTSPEED Wireless pentru conectivitate rapidă, fără întârzieri, precum și de cel mai performant senzor Logitech HERO 16K, oferind precizie în timpul jocului și o gestionare eficientă a puterii bateriei, fără încetiniri, filtrare sau accelerare.

„G604 LIGHTSPEED a fost proiectat cu șase butoane de dimensiuni mari, astfel încât să puteți să vă jucați cât mai bine și să rezolvați cât mai repede diverse sarcini, oferindu-vă un control complet", a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general Logitech Gaming.

În plus, jucătorii pot trece de la LIGHTSPEED la conexiune Bluetooth printr-o simplă apăsare a unui buton și pot comuta între două calculatoare diferite cu un mouse.

G604 asigură o autonomie de 240 de ore de jucat wireless atunci când este utilizată tehnologia LIGHTSPEED și până la 5,5 luni folosind conexiune Bluetooth, toate utilizând o singură baterie AA.

De asemenea, mouse-ul este personalizabil și dispune de 15 comenzi programabile, o rotiță de scroll hiper-rapidă cu două moduri și șase butoane.

Mouse-ul Logitech G604 LIGHTSPEED wireless va fi disponibil pe Logitech.com și la magazinele partenere începând din toamna 2019, la un preț recomandat de 469,99 lei.