Evenimentul din Cluj are loc în perioada 18-20 octombrie, iar pe lângă invitații de la Hollywood, cele mai importante nume din industria de gaming vor lua parte la Transylvania Comic Con și le vor oferi pasionaților șansa de a testa cele mai noi jocuri sau de a lua parte la competiții cu premii însemnate, folosind echipamente de ultimă generație.

Iată ce actori vor fi prezenți la Transylvania Comic Con:

Rick Cosnett

Este cunoscut pentru rolul său negativ din serialul fenomen The Vampire Diaries. Actorul care îi interpretează pe dr. Wesley "Wes" Maxfield (The Vampires Diaries), precum și pe Edward "Eddie" Thawne din spin off-ul Arrow, The Flash, se va întâlni cu fanii la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, unde va răspunde întrebărilor, va face fotografii și va oferi autografe.

Rick Cosnett s-a născut în Zimbabwe, s-a mutat apoi în Australia, iar acum trăiește în Statele Unite. Actorul și-a trecut în palmares și apariții în seriale ca Castle sau NCIS. El nu este singurul actor din familie, fiind chiar vărul celebrului britanic Hugh Grant.

Alexander Ludwig

Actor cunoscut pentru rolurile sale din The Hunger Games și Vikings, Alexander vine pentru prima dată la Transylvania Comic Con, eveniment ce se desfășoară în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, în perioada 18-20 octombrie.

Actorul de origine canadiană și-a făcut debutul într-o reclamă pentru franciza Harry Potter. După o serie de roluri în producții americane, atât lungmetraje, cat si seriale, Alexander a obținut rolul principal în The Seeker: The Dark is Rising.

În 2012, a reușit să facă parte din distribuția The Hunger Games, alături de nume ca Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Lenny Kravitz și mulți alții. Pentru rolul lui Cato, actorul a câștigat premiul pentru Best Fight acordat de MTV Movie Awards, precum și trofeul pentru Best Villain la Teen Choice Awards.

Începând cu 2014, Alexander Ludwig îl interpretează pe Bjorn Ironside, fiul lui Ragnar, unul dintre personajele principale în serialul fenomen Vikings.

De asemenea, Alexander va avea un rol important în mult așteptatul film Bad Boys for Life ce va avea premiera în ianuarie 2020, alături de Will Smith și Martin Lawrence.

Kevin McNally

Recunoscut pentru rolul lui Master Gibbs, mâna dreaptă a lui Jack Sparrow interpretat de Johnny Depp, din celebra serie Pirates of the Caribbean, Kevin vine pentru prima dată în România la o întâlnire cu fanii.

Actorul de origine britanică are o vastă activitate atât pe scena de teatru, cât și pe micul și marele ecran. Printre serialele în care s-a remarcat se numără: Supernatural, Downtown Abbey, Designated Survivor, The Good Fight și multe altele.

În 2003, a apărut în primul film din seria Pirates of The Caribbean, alături de Johnny Depp, Orlando Bloom si Keira Knightley, în rolul de pirat fără scrupule, dar loial personajului central, Jack Sparrow, pe care avea să îl urmeze în aventuri până la capătul lumii.

Seria Pirates of the Caribbean care conține la momentul actual 5 filme de lungmetraj este una dintre cele mai apreciate francize la scara mondială, depășind suma de 14 miliarde de dolari la capitolul încasări.

Kevin McNally și-a împrumutat vocea și pentru câteva jocuri de success precum: Pirates of the Caribbean: At Worlds’s End, Assassin’s Creed III sau Kingdom Hearts III.

Kevin nu s-a ținut departe nici de scena teatrului, jucând în producții de mare succes precum King Lear (unde a avut rolul principal), Hamlet sau Boeing Boeing.

David Nykl

Este cunoscut publicului datorită rolului doctorului Radek Zelenka, expertul în tehnologie antică, din serialul Stargate Atlantis, spin off de succes al celebrului Stargate SG-1.

Pentru portretizarea lui Zelenka, Nykl a fost premiat și cu trofeul canadian Leo Award la categoria "Dramatic Series: Best Supporting Performance by a Male".

Mai mult, actorul de origine cehă s-a remarcat și în rolul antagonistului de temut din universul DC, Anatoli Knyazev (KGBeast), în populara serie TV, Arrow.

David Nykl s-a născut în Cehoslovacia comunistă, iar după Primăvara de la Praga din 1968, când armata sovietică a intervenit în forță, familia sa a reușit să se refugieze în Canada.

Actorul a apărut, de asemenea, în diverse roluri episodice din seriale precum Supernatural, Fringe.

Roger Ashton-Griffiths

Actorul care îl interpretează pe Mace Tyrell, liderul uneia dintre cele mai bogate familii din cele 7 regate, vine la Transylvania Comic Con în perioada 18-20 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Deși Game of Thrones a ajuns la final în urmă cu câteva luni, serialul hit produs de HBO continuă să genereze polemici și teorii ale fanilor, în așteptarea spin-off-ului aflat deja în faza de producție.

Mace Tyrell, lord Highgarden, este liderul aparent al casei Tyrell, surclasat în experiență și jocuri politice de mama sa, Ollena. Tatăl lui Margery și Loras, Mace reușește să obțină un loc în Consiliul Regal, iar mai apoi, în timpul regenței lui Kavin Lannister, devine pentru o perioadă scurtă chiar al doilea om al regatului fiind numit Hand of the King.

În afara rolului memorabil din Game of Thrones, Roger Ashton-Griffiths a apărut în pelicule importante precum Brazil (în regia lui Terry Gillian), The Brothers Grimm, Dreamchild, Young Sherlock Holmes și multe altele. Actorul, deținător al unui doctorat în scriere creativă, nu s-a ținut departe nici de alte serii TV, printre care amintim The Tudors, Doctor Who sau Jack the Ripper.