MSI a echipat laptopurile din seriile GE, GS, GP și GF cu cea mai rapidă grafică pentru laptopuri disponibilă la începutul anului 2021.

În plus, MSI colaborează cu Intel și NVIDIA pentru a adapta tehnologia „Resizable Bar”, tehnica ce permite procesorului să aibă acces complet la memoria GPU și să mărească numărul de FPS cu 5% -10% pentru a duce jocurile la următorul nivel.

Recunoscând importanța ridicată a unei conexiuni optime la internet, noua gamă MSI este pionieră pe piață prin implementarea standardului Wi-Fi 6E capabil să funcționeze în banda de 6 GHz. Acesta oferă upload de date mult mai rapid pentru streaming video, realitate virtuală și alte experiențe wireless complexe.

În cadrul evenimentului, compania a dezvăluit și cea mai recentă funcție a MSI Creator Center, dezvoltată în colaborare cu Microsoft Azure Cloud ce calculează scenariile de utilizare și optimizează sistemul utilizând inteligența artificială pentru a gestiona sarcini complexe de proiectare.

GE76 Raider Dragon Edition Tiamat

Cu ocazia aniversării a 35 de ani de la înființare, MSI lansează un laptop de gaming puternic, exclusivistul GE76 Raider Dragon Edition Tiamat. Acesta are un design special și nu vor fi foarte multe modele produse. La interior regăsim placă video Nvidia GeForce RTX 3080 Mobile, un procesor Intel Core i9, Wi-Fi 6E și probabil minim 32 GB RAM.

Seria MSI GE Raider

Este echipat cu cea mai nouă grafică NVIDIA GeForce RTX 3080, procesoare Intel Core i9 și introduce în premieră standardul Wi-Fi 6E de ultimă generație pentru a ajuta utilizatorii să profite de conectivitatea suplimentară a laptopurilor lor. Pentru a ne asigura că sesiunile de gaming nu o supra-încing, seria GE este echipată și cu MSI Cooler Boost 5, format din 6 conducte de căldură cu 2 ventilatoare care conduc mai mult flux de aer și răcesc rapid laptopul.

GS66 Stealth

Echipat cu cea mai nouă serie GeForce RTX 30, i cu cel mai recent procesor Intel cu până la 8 nuclee pentru o performanță îmbunătățită.

În plus, GS66 Stealth vine cu sistemul Cooler Boost Trinity+ cu cele mai subțiri lamele din lume, cu o grosime de doar 0,1 mm, cu afișaj IPS de 300Hz și o baterie de 99,9Whr. GS66 acceptă, de asemenea, True Color 3.0 și cel mai bun mod de vizualizare surround cu un afișaj Matrix 1 + 2.

GP66 & GP76 Leopard

MSI prezintă noile GP66 și GP76 Leopard. Acestea sunt construite pentru activitățile zilnice, dar și pentru sarcini mai complexe de proiectare. GP66 și GP76 Leopard sunt echipate cu grafică GeForce RTX 3080 și cele mai noi procesoare Intel Core i7 pentru a oferi performanțe superioare. Noile porturi I/O acceptă toate tipurile de transferuri de date și ieșiri de afișare. De asemenea, dispozitivele oferă suport pentru afișare până la 8k.

Cel mai subțire laptop de gaming de 15 inci din lume - Stealth 15M

Un alt punct culminant în anunțarea noile laptopuri este reprezentat de faptul că MSI lansează cel mai subțire laptop de gaming de 15 inci din lume: Stealth 15M - un laptop ultraportabil, inspirat de stilul urban. Cu o greutate de doar 1,7 kg și o grosime de 16,15 mm, elegantul dispozitiv reușește să demonstreze abilități puternice de calcul. Este primul laptop de gaming din lume echipat cu procesoare Intel H din a 11-a generație de până la 5 GHz, împreună cu grafică GeForce RTX 30.

seria GF75 și 65 Thin

Pentru gameri, dar și pentru cei care își doresc o opțiune versatilă, seriile subțiri și ușoare GF75 & 65 Thin oferă dispozitivele ideale. Seria GF Thin oferă hardware puternic, cu procesoare până la Intel Core i7 și grafică GeForce RTX seria 30, iar este afișajul IPS de 144Hz.

Creator 15

Nu în ultimul rând, MSI oferă și dispozitive pentru creatori. Dispune de un afișaj 4K True Pixel calibrat individual, verificat de Calman și un gamut de culoare 100% AdobeRGB. Accelerat de grafica RTX 30, Creator 15 poate accelera considerabil timpul de randare al animațiilor video și 3D. În plus, noul ecran touch oferă o navigare mai ușoară și o productivitate sporită. Capacitatea bateriei de 99,9 Wh și designul cu greutate redusă oferă mobilitate pentru care care lucrează "on-the-go".