Mobile World Congress 2019 e evenimentul unde marile companii vin cu cele mai interesante creații. Huawei a prezentat deja telefonul pliabil, LG a venit cu LG V50, un telefon cu balama, iar Nokia a prezentat telefonul cu 5 camere.

Huawei Mate X este primul smartphone pliabil compatibil cu tehnologia 5G, dar dispozitivul are și backwards compatibility cu rețelele 4G și 3G. Acesta folosește modemul Balong 5000 și procesorul Kirin 980.

Nokia PureView este noul flagship al companiei finlandezo-chineze și ar trebui să fie un monstru al fotografiei cu telefonul - are 5 camere cu lentile Zeiss.

Nokia a făcut parteneriat cu Adobe pentru imaginile în format RAW foarte ușor editabile. Nokia 9 PureView se folosește de platforma Snapdragon pentru a controla simultan toate cele cinci camere. Nokia 9 PureView e rezistent la apă, are display 2K de tip P-OLED, senzor de amprente în ecran și deblocare facială. Are 6GB RAM, 128GB de stocare.

Urmărește toate articolele în live text-ul creat mai jos unde vom pune articolele noastre, imaginile făcute de Octavian Palade, dar și video-urile cu hands-on.