Energizer a mizat pentru ediția din acest an a târgului de la Barcelona pe lucrul pe care știe să-l facă la perfecție: baterii puternice.

Astfel, în gama de telefoane pe care a adus-o la MWC 2019, Energizer a prezentat modelul Power Max P18K Pop.

Acest smartphone încorporează cinci camere, un ecran mare de 6,2 inci Full HD+ și o baterie de 18.000 mAh, cea mai mare puternică baterie văzută vreodată într-un smartphone.

Power Max P18K Pop va fi pe placul multor utilizatori, având în vedere că aceștia vor putea folosi smartphone-ul în până la 90 de ore de convorbiri, să asculte 100 de ore de muzică și să vizioneze în jur de 2 zile de clipuri video la o singură încărcare a bateriei.

În modul de așteptare, bateria durează până la 50 de zile, fiind ideală pentru călătorii lungi în care accesul la energie poate fi limitat.

Iar când este necesară o încărcare completă, utilizatorii își pot reîncărca rapid dispozitivul datorită funcției de încărcare rapidă, utilizând portul USB-C.

Tot la MWC 2019, Nokia a lansat Nokia PureView, noul flagship al companiei, un monstru al fotografiei cu telefonul - are 5 camere cu lentile Zeiss.

Camere Pop-up

Nimic nu a fost lăsat în urmă atunci când a fost proiectat Power Max P18K Pop, în măsura în care și camerele foto beneficiază de caracteristici inovatoare. Noul smartphone Energizer® este printre primele care are cinci camere, dintre care două sunt orientate spre partea din față, incluse în carcasa "pop-up". Camerele, de 16MP și 2MP, promit utilizatorilor imagini clare și luminoase pentru a răspunde tuturor nevoilor fotografice ale acestora.

Power Max P18K dispune de 3 camere pe partea din spate (12MP + 5MP + 2MP), care împreună produc fotografii incredibil de strălucitoare, cu o profunzime de câmp.

Introducerea tehnologiei Pop-Up permite înglobarea în smartphone a unui ecran complet neîntrerupt.

Acesta oferă 6 GB de memorie RAM și 128 GB de spațiu de stocare pentru a permite utilizatorilor să treacă ușor de la aplicație la aplicație și să stocheze mii de fișiere multimedia.

Chipset-ul MediaTek Helio P70 asigură agilitatea și viteza într-o serie de sarcini. Performanța grafică a telefonului a fost îmbunătățită, optimizându-se eficiența energetică și oferind o experiență de neegalat pentru utilizatori.

Energizer - gama Ultimate

Gama Ultimate cuprinde șase noi smartphone-uri premium. Smartphone-urile Ultimate dispun de mai multe camere foto cu funcții avansate, care garantează imagini de o calitate excepțională și permit atât începătorilor, cât și fotografilor experimentați să își exprime creativitatea.

Printre noile telefoane, Ultimate U620S este dotat cu patru camere, inclusiv un senzor triplu de 16MP + 2MP + 0,2MP pe partea din spate și un senzor 16MP la camera frontală.

Modelele U570S și U650S sunt echipate cu două camere pe partea din spate, de 16 MP + 2 MP, care oferă acces la funcții precum Live Focus, Filtre, Panorama și Beauty Face, și cu o cameră frontală de 16 MP.

Noua gamă de telefoane Energizer Ultimate încorporează modele echipate cu baterii care variază de la 3.000 mAh la 4.000 mAh. De asemenea, telefoanele pot fi încărcate la viteză mare prin intermediul porturilor USB-C.

Cu memorie RAM de 4 GB, o capacitate mare de stocare, ce variază de la 32 GB la 128 GB și cele mai performante procesoare Mediatek, gama de smartphone-uri Ultimate oferă puterea necesară utilizării intensive zi de zi. Rularea jocurilor timp de ore întregi, multitasking și vizionarea de videoclipuri la calitate 4K se realizează simplu și ușor cu ajutorul interfeței Android 9.0 Pie.