Despre Nokia PureView circulau zvonuri pe internet de mult timp și l-am văzut în multe imagini neoficiale.

Nokia PureView este noul flagship al companiei și ar trebui să fie un monstru al fotografiei cu telefonul - are 5 camere cu lentile Zeiss.

Două camere sunt color, iar trei dintre ele sunt monocrome - acest setup ar trebui să ofere rezultate uimitoare în orice condiție de luminare. Mai mult, generând hărți de profunzime de până la 12MP, Nokia 9 PureView realizează portrete fără cusur, cu un grad mare de control al bokeh-ului.

Nokia a făcut parteneriat cu Adobe pentru imaginile în format RAW foarte ușor editabile. Nokia 9 PureView se folosește de platforma Snapdragon pentru a controla simultan toate cele cinci camere. Nokia 9 PureView e rezistent la apă, are display 2K de tip P-OLED, senzor de amprente în ecran și deblocare facială. Are 6GB RAM, 128GB de stocare.

Prețul e de numai 699 de euro.

Nokia 210

Nokia 210 e un feature phone 2,5G. Acesta vine pregătit pentru acces la internet, fiind cel mai accesibil telefon al companiei cu browser de internet. Are și un magazin de aplicații dedicat cu jocuri noi și baterie care rezistă în stand-by până la 30 de zile. Nokia 210 costă 35 de euro.

Nokia 1, 3 și 4

Nokia1 Plus e noul smartphone pe segmentul entry level. E un smartphone din plastic, jucăuș, care poate fi ușor personalizat prin înlocuirea carcasei. Ecranul HD are o diagonală de 5,45 inch, are camere foto de 5 și 8MP și rulează Android 9 Pie Go Edition. Prețul este de numai 99 de euro și telefonul va fi disponibil la începutul lui martie.

Nokia 4.2 vine cu deblocare facială, senzor de amprenta, buton de Google Assistant dedicat, display de 5,7 inch cu notch și o cameră duală.

Nokia 3.2 are ecran mare, 6,26 inch, deblocare facială, o autonomie de două zile cu baterie de 4.000 mAh, și senzor re amprente pe spate. Camera principală nu este duală, iar procesorul este Snapdragon 429. Și Nokia 3.2 vine cu buton dedicat de Google Assistant. Nokia 3.2 și 4.2 vin cu un buton luminat de power, pentru notificări.

Nokia 3.2 costă 139 de euro, iar Nokia 4.2 costă 169 de euro.