OnePlus 10 Pro a fost prezentat la CES 2022 în Las Vegas, a ajuns la standul OnePlus de la Mobile World Congress 2022 și noi am apucat să îl testăm pentru câteva zeci de minute.

Iată principalele lucruri pe care le afli din video:

  • Telefonul are un design simplu, cu un spate de tip sandstone negru și un modul de cameră dreptunghic care deși iese în evidență se vede foarte bine.
  • Are încărcare rapidă la 80 de wați, ceea ce asigură 100% în doar 32%, iar bateria are 5.000 de miliamperi.
  • Ecranul are o rată de refresh de 120 de Hz
  • Camera triplă are 48 de megapixeli, 8 megapixeli și 50 de megapixeli.
  • Iese în evidență și prin faptul că are un modul Hasselblad de a doua generație

La interior avem cel mai nou și cel mai performant procesor de la Qualcomm, anume Snapdragon 8 Gen 1, până la 12 GB RAM și spațiu de stocare până la 1 TB UFS 3.1. Display-ul este unul AMOLED de 120 Hz cu tehnologie LTPO 2.0, ceea ce înseamnă că rata de refresh a ecranului poate varia în funcție de conținutul afișat.

Bateria telefonului este de 5.000 de miliamperi și se încarcă rapid la 80 de wați pe fir și 50 de wați wireless.

Pe spate avem o cameră foto principală de 48 MP, una ultrawide de 50 MP și alta telefoto de 8 MP.

OnePlus 10 Pro este primul dispozitiv OnePlus echipat cu un sistem de cameră care filmează și fotografiază pe 10 biți pentru a oferi o afișare a culorii mai naturală. Datorită puterii OnePlus Billion Color Solution, OnePlus 10 Pro are o creștere cu 25% a acoperirii gamei de culori DCI-P3 și poate procesa de 64 de ori mai multă culoare decât predecesorul său - OnePlus 9 Pro. Culoarea pe 10 biți este acceptată pe fiecare dintre cele trei camere ale OnePlus 10 Pro.

O altă noutate este introducerea unui mod de filmare numit Movie Mode, unde poți face ajustări la ISO, viteza de declanșare și poți filma în format LOG pentru a capta mai multă informație și astfel beneficiezi de mai multă flexibilitate când editezi.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.