Situată în centrul Capitalei, pe Bulevardul Magheru, una dintre cele două cafenele Narcoffee Roasters recent deschise se întinde pe o suprafață de aproximativ 68 de metri pătrați. Cea de-a doua locație inaugurată de curând și care este situată la parterul Avantgarde Office Building dispune de o suprafață de circa 72 de metri pătrați.

”Ne-am îndreptat atenția către Bulevardul Magheru deoarece face parte din zona centrală, considerată mai hip și cool, unde vin mulți artiști și mai ales, pasionați de cafea. Deopotrivă, cea de-a doua locație, deschisă la parterul Avantgarde Office Building, se poziționează într-o zonă de birouri cu clienți care sunt în căutare de cafea și mâncare de înaltă calitate”, declară Marcelus Suciu, cofondator Narcoffee Roasters.

Potrivit estimărilor reprezentanților companiei, investiția de circa 150.000 euro în cele două locații proaspăt inaugurate în București va fi amortizată în aproximativ 30 de luni de la deschidere. De asemenea, aceștia anticipează peste 34.000 de clienți în primele 6 luni de activitate, în cazul ambelor locații, cifră pe care intenționează să o dubleze până la împlinirea unui an de la inaugurarea celor două cafenele.

Odată cu aceste două noi deschideri, numărul unitățile Narcoffee Roasters din Capitală a ajuns la trei locații. La nivel de business, reprezentanții companiei estimează că, până la finele lunii mai 2019, aceste locații vor genera circa 55% din cifra de afaceri, în condițiile în care prima locație din București, inaugurată în urmă cu un an în incinta centrului comercial Afi Cotroceni a cunoscut un parcurs pozitiv. Astfel că, atât vânzările, cât și numărul clienților s-au triplat, în prezent, ajungând la o medie de 150 de clienți pe zi.

Meniu de brunch în noile locații

Meniul cafenelelor se împarte în două categorii: meniu pe bază de espresso și un meniu pe bază de cafea la filtru, În plus, meniul mai include și infuzii de ceai negru Indian sau Matcha, precum și răcoritoare din fructe presate la rece. O noutate față de celelalte locații îl reprezintă meniul de brunch.

”Cele două noi locații vor avea un statut mai aparte deoarece vom promova și servi meniuri de mâncare mai complexe decât în alte locații, structura spațiilor permitându-ne acest lucru. Urmărim, în mod constant, să fim relevanți și din punct de vedere culinar. Alături de o cafea la cele mai înalte standarde am reușit să creăm și un meniu de brunch complementar, care, sperăm că se va ridica la nivelul așteptărilor clienților noștri”, completează Marcelus Suciu, co-fondator Narcoffee Roasters.

Extindere națională și internațională

Reprezentanții companiei rămân optimiști cu privire la extinderea rețelei și sunt de părere că Bucureștiul are un potențial ridicat în acest sens. Astfel că, aceștia preconizează inaugurarea a altor două sau trei locații, în zone cheie din Capitală. De altfel, conceptul se dorește a fi extins și la nivel național, existând deja discuții cu privire la deschideri noi în Brașov, Timișoara, Sibiu și Alba Iulia, dar și pe plan extern, în Londra și Praga.

Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat de către doi dintre cei mai importanți oameni de afaceri clujeni din domeniul HoReCa, Marcelus Suciu și Dan Isai. În acest moment, rețeaua numără 7 locații, dintre care 6 în cele două orașe și o franciză în Praga, iar pe termen mediu, Narcoffee Roasters vizează francizarea conceptului și în SUA.

Citește mai multe și despre franciza Narcoffee Roasters - la cât se ridică investiția într-un business de cafea de specialitate.