Ce înseamnă și cum se va desfășura Maratonul de Gaming din 16 februarie?

Cei de la Nexus-2 au pregătit, la sediul lor din Bd. Tudor Vladimirescu nr.45, o zi plină de surprize pentru fanii sporturilor electronice. Un stream caritabil va fi organizat direct din camera de Bootcamp Nexus Gaming, de unde se vor alătura invitați speciali din lumea gamingului și nu numai. Mai mult, în cadrul evenimentului se va construi un LIVE PC ultra-performant, care va fi dăruit de Nexus celui mai generos donator.

Pasionații de gaming, dar și profesioniștii care vor să facă în același timp și o faptă bună pot participa la competițiile de PUBG, FIFA 19 și Mortal Kombat XL. Fiecare joc va avea regulamentul său și propriile premii din partea partenerilor Nexus.

Bilete pentru 16 februarie

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilete, iar 100% din valoarea biletului va fi redirecționată către îngrijirea pacienților HOSPICE Casa Speranței. Există patru categorii de bilete:

Standard (preț 50 lei) – pe lângă bucuria ca valoarea integrală a biletului se fie donată către HOSPICE, participanții vor primi o brățară de silicon Nexus-HOSPICE, acces la PC în zona free to play pe durata întregului eveniment, open bar (soft drinks) și posibilitatea de a interacționa cu invitații.

Premium (200 lei) – pe lângă beneficiile de la biletul Standard și redirecționarea întregii sume către HOSPICE Casa Speranței, participanții vor primi și un tricou oficial Nexus Gaming, branduit cu HOSPICE (aceste tricouri sunt produse în număr limitat, fiind disponibile exclusiv la acest eveniment).

VIP (450 lei) – biletul este conceput pentru gamerii care vor să ducă responsabilitatea socială la următorul nivel. La fel, valoarea biletului este donată integral către HOSPICE Casa Speranței, iar participanții vor primi un tricou Nexus Gaming – HOSPICE și un mistery box care va include o piesă de hardware din partea unuia din partenerii Nexus.