După pandemia din 2020, numărul freelancerilor a crescut exponențial și pe lângă asta, datorită digitalizării, s-a produs o migrare masivă din marile orașe către orașele de provincie.

Pentru a conecta freelancerii la nivel local, NO.MAD a anunțat o campanie de recrutare pentru ambasadori, aceștia urmând să organizeze evenimente de networking și educație la nivel local.

“Nu cred că mai este nevoie să locuiești într-un oraș mare ca să ai acces la networking de calitate și educație, noi vrem să susținem freelancerii și antreprenorii în dezvoltarea business-ului lor indiferent de locul în care se află. Știm și că evenimentele offline și conectarea reală sunt extrem de importante într-o lume a ecranelor. Iar să faci parte dintr-o comunitate cu aceleași valori ca ale tale, cu care să te întâlnești periodic, poate fi un real punct de sprijin, un motor să continui să-ți urmezi visurile chiar când simți că drumul se complică. Evenimentele sunt gratuite pentru că nu dorim ca taxa de participare să fie un impediment pentru creștere”, a declarat Iunieta Sandu, fondator NO.MAD.

Printre ambasadorii din țară se numără freelanceri specialiști în comunicare, graphic designer, bloggeri, coachi, specialiști în digital, dar și fondatorii unei agenții de digital care sunt antreprenori de 20 de ani.

Evenimentele pentru Târgu Mureș, Timișoara, București, Brașov, Galați sunt deja anunțate, iar săptămâna aceasta va fi anunțat și evenimentul din Cluj Napoca. Pentru cei care doresc să participe pot găsi informații pe pagina de Facebook NO.MAD Talks.

12 iulie, Târgu Mureș, Scarlat Cafe: https://fb.me/e/4WX29hFBm

15 iulie, Timișoara, Tucano Coffee: https://fb.me/e/653eRNFAK

27 iulie, București, J’ai Bistrot: https://fb.me/e/12bS1HvxC

27 iulie, Brașov, Breakaway: https://fb.me/e/3Jb9N3GiT

27 iulie, Cluj Napoca, Cluj Hub: detaliile vor fi anunțate curând

10 august, Galați, Torah Events: https://fb.me/e/HIcr0c5h