În primul episod al seriei #NOHACK , organizate alături de Bitdefender, vorbim despre cum să-ți protejezi mai bine copilul pe internet și cum să te asiguri că nu devine pradă cyberbullying-ului sau escrocilor online.

Internetul, ca si lumea obișnuită în care trăim fizic, e plin de oportunități și de pericole. Copiii sunt cei mai expuși, fie că vorbim de prădători sexuali, de escrocherii cu bani sau de cyberbullying, adică hărțuire.

Cum e organizată seria video #NOHACK?

În fiecare lună vom publica un episod din această serie în care explicăm situații problematice de pe internet și vom vorbi cu câte un specialist Bitdefender pentru a vorbi pe înțelesul tuturor.

În prima parte a seriei vom avea câte o discuție liberă cu un specialist al companiei românești de cybersecurity, iar în ultima parte avem o zonă de Dicționar de Cybersecurity, în care explicăm un termen esențial.

Află aici mai multe despre soluțiile de control parental de la Bitdefender.

La ce te ajută asta? Vrem să fii mai informat privind viața ta pe internet, fie că e vorba de siguranța copiilor, de siguranța datelor, securizarea tranzacțiilor bancare sau știri false pe care le citești pe internet. Vrem să creăm după acest an o audiență mai informată și care să ne provoace, oferindu-ne noi subiecte și provocări pe care să le explicăm.

În episodul de astăzi am discutat cu Bogdan Botezatu, Director of Threat Research & Reporting despre cum să faci să-ți ții copilul în siguranță, fără a-i invada însă intimitatea.