În plus, ca parte a campaniei globale Game Fest din HUAWEI AppGallery, utilizatorii care își instalează pe dispozitive jocul Gardenscapes, pot intra în posesia unor oferte exclusive de rambursare de până la 20% pentru achizițiile din aplicații. Oferta este disponibilă în intervalul 15 decembrie – 14 ianuarie.

„Odată cu lansarea jocului Gardenscapes de la Playrix în AppGallery, suntem încântați să întâmpinăm un alt partener important în magazinul nostru de aplicații care se bucură de o evoluție rapidă. Cu această ofertă exclusivă, le oferim controlul utilizatorilor, aducând valoare suplimentară și noi modalități prin care aceștia se pot bucura de joc. Prin intermediul AppGallery, utilizatorii își pot personaliza și gestiona așa cum își doresc lumea aplicațiilor, alături de un gateway deschis și sigur care oferă libertate, opțiuni diverse și flexibilitate.”, declară Jaime Gonzalo, Vicepreședinte, Huawei Mobile Services Europa.

Alături de mecanismul standard de construire a unui puzzle, jocul Gardenscapes pune la dispoziția utilizatorilor puteri speciale și boostere care cresc viteza experienței de joc. Cu mii de niveluri unice și diferite grade de dificultate, fanii jocurilor tip puzzle sunt așteptați să se bucure de o experiență inedită.

Utilizatorii care își descarcă aplicația Gardenscapes se pot conecta pur și simplu cu contul de Facebook pentru a salva progresul jocului. Jocul poate fi apoi descărcat din AppGallery pentru a revendica ofertele de rambursare exclusive, prin conectarea cu același cont de Facebook (sau prin descărcarea AppGallery de aici pe un dispozitiv non-Huawei).

„Suntem încântați să putem oferi acces mai multor jucători de pe tot globul la jocul Gardenscapes prin lansarea sa în AppGallery. Sprijinul și sfaturile pe care le-am primit din partea Huawei în acest proces au fost extraordinare și suntem încântați să putem oferi publicului nostru dedicat oferte de rambursare.”, este de părere Maxim Kirilenko, Business Development Director, Playrix.

Jocul se remarcă printr-o acțiune complexă și care adaugă o altă dimensiune întregii experiențe. Pe măsură ce jucătorii continuă restaurarea, pot descoperi secretele grădinii, fiind însoțiți de diverse personaje și de un animal de companie. Jucătorii pot face echipă cu prietenii lor de pe Gardenscapes, sincronizându-și conturile de Facebook. Odată sincronizați, se pot asocia pentru a obține poziția de top în clasament.

HUAWEI AppGallery, magazinul oficial de aplicații Android al HUAWEI, se străduiește să devină magazinul de aplicații care le oferă utilizatorilor mai multe opțiuni, iar dezvoltatorilor o tehnologie inovatoare.

Campania globală Game Fest urmărește să încurajeze utilizatorii să exploreze noi modalități de joc pe platformă printr-o serie de avantaje exclusive și este una dintre numeroasele campanii pe care AppGallery le lansează pe tot parcursul anului și totodată o dovadă a angajamentului AppGallery de a-și împlini viziunea.

De asemenea, AppGallery colaborează activ cu companii globale de top și dezvoltatori de jocuri pentru a le aduce pe platformă, utilizatorii având astfel acces la unele dintre cele mai populare jocuri mobile. AppGallery are peste 500 de milioane de utilizatori activi în peste 170 de țări și regiuni din întreaga lume, cu mii de aplicații din 18 categorii incluzând jocuri, social media, divertisment și multe altele.