Odată cu introducerea acestor modele în portofoliu, Avenir Telecom ajunge la un număr de 18 telefoane Energizer, 7 feature phone și 11 smartphone, disponibile pe piața din România.

Modelele nou introduse în portofoliu au o durată mare de viață a bateriei și sunt oferite utilizatorilor finali împreună cu accesorii de protecție, la cele mai înalte standarde de calitate. Telefoanele sunt destinate utilizatorilor activi, care îşi doresc dispozitive rezistente.

Noi modele din seria Energizer Power Max

Noile telefoane întregesc gamele Energizer Power Max, Energizer Hardcase și Energizer Energy, lansate în luna februarie pe plan local, consolidează poziția Energizer în piață și sunt menite să răspundă și mai bine nevoilor utilizatorilor finali.

Cum sunt repartizate noile telefoane:

  • Gama Energizer Power Max primește modelele Power Max P490S, Power Max P490 și Power Max P20.

Între telefoanele mobilele lansate de Avenir Telecom, vedeta este modelul Energizer Power Max P490S, cu un ecran de 4,95 de inci. Telefonul are o baterie 4.000 mAh, 4 camere și dispune de funcția de deblocare prin amprentă.

Telefonul este dual SIM și dispune de un slot dedicat pentru carduri SD de până la 32 GB.

Telefonul este dotat și cu un senzor de proximitate care detectează schimbarea distanței dintre telefon și alte obiecte și cu un accelerometru (senzor de orientare) care detectează felul în care este ținut telefonul, poziția și viteza acestuia.

Telefon și power bank

Energizer Power Max P20 – telefon și power bank

Un alt model interesant Energizer Power Max P20. Un feature phone cu baterie mare, care poate fi folosit și ca power bank pentru încărcarea altor telefoane.

Noul model are o baterie de 4.000 de mAh, menită să asigure 40 de ore de convorbiri (utilizare continuă). Ușor de folosit și compact, modelul are o grosime de 17,5 mm și o lățime de 55 mm, ecranul având o diagonală de 2,8 inci. Camera dispozitivului este VGA (basic) și poate surprinde imagini din cele mai importante momente ale zilei. Telefonul are Radio FM, slot dedicat pentru carduri de până la 32 GB și permite stocarea și redarea de fișiere audio în format MP3.

Gamei Energizer Hardcase i se adaugă modelul Energy 100, un telefon puternic și compact, dual SIM, certificat IP-54, lucru care îi oferă protecție împotriva stropirii cu lichide, rezistență la praf și la șocuri, telefonul rămânând intact în urma unui impact de la o distanță de până la 0,8 metri.

Energizer Energy 100 este un telefon pe care utilizatorii se pot baza. Bateria asigură până la 11 ore de convorbiri continue. Ecranul de 2,4 inci este potrivit pentru persoanele care caută un telefon ușor de transportat și care poate fi utilizat cu o singură mână în aproape orice situație.

Gama Energizer Energy este completată de 4 modele noi: Energy E500, Energy E500S, Energy E10+ și Energy E11. Toate telefoanele sunt livrate cu accesorii de protecție, precum geam securizat și carcasă antișoc.

Între modelele nou introduse în gama Energy se remarcă modelul E500S, dual SIM care rulează un sistem de operare Android 8.0 (Oreo). Acesta este ultra slim, cu o grosime de 8,6 mm, oferă o capacitate de stocare de 8 GB, ce poate fi extinsă printr-un card MicroSD de până la 64 GB.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.