Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Black Friday 2018 are loc anul acesta pe 16 noiembrie la eMAG și majoritatea magazinelor online vor păstra acest trend pentru a putea livra produsele la timp.

Samsung Smart TV 4K Ultra HD - 100 de centimetri

Televizoarele smart de Black Friday nu mai sunt așa de scumpe ca în anii precedenți. Am recomandat într-un articol precedent ca de Black Friday 2018 să nu cumpărați televizoare non 4K, așa că acum vom recomanda doar dispozitive de top, dar cu prețuri atractive.

Televizorul smart de la Samsung are 100 de centimetri diagonală, ceea ce nu-l face foarte mare, dar are un preț foarte bun. E Smart TV din gama lui 2018 și are tehnologie HDR 4K. Are WiFi, iar aplicațiile de pe televizor au devenit mai bune și mai optimizate față de anii precedenți. Îl cumperi de aici.

Televizoare 4K de Black Friday - Sharp 4K - 102 centrimetri

Sharp poate fi o alternativă interesantă de Black Friday cu al său smart tv, care are aplicații integrate pe televizor de la principalele servicii de streaming. De asemenea, sistemul audio e harman/kardon, iar sunetul clar e distribuit printr-o soluție surround. Prețul e unul rezonabil și redus acum, urmărește dacă de Black Friday 2018 e mai ieftin.

LG 108 centimetri

LG oferă poate cele mai interesante televizoare inteligente de pe piață, datorită sistemului de operare Web OS care este foarte bine optimizat și rapid. De Black Friday 2018 poți alege acest televizor care are o diagonală mai mare decât celelalte. LG are HDR activ pentru imagini care au culori mai realiste și mai pline, chiar și dacă bate lumina de afară. Prețul e mai mare, dar merită de Black Friday.

Sony Bravia 4K 152 de centrimetri

Nu am lăsat doar televizoare ieftine, ci și unul care e și mai mare, dar și mai performant. Bravia de 152 de centimetri este suficient pentru cei mai pretențioși clienți. Folosește tehnologie HDR 4K și un procesor propriu care îmbunătățește adâncimea imaginilor, textelor și culorilor. Costă 4.400 de lei, dar de Black Friday 2018 caută-l la un preț mai bun.

Foto - Deposit Photos