Fiind printre primele smartphone-uri care dispun de Camera Go și de tehnologie de fuziune a imaginilor cu suport AI, Gallery Go și un ecran HD+ fără ramă, Nokia 1.3 asigură o vizibilitate ridicată, atât la interior, cât și afară, în condiții de luminozitate ridicată. Nokia 1.3 este printre primele telefoane lansate cu Android 10 (versiunea Go) și beneficiază de mai multă viteză, mai multă securitate și milioane de aplicații.

Cu un ecran HD+ fără ramă de 5.71 de inci și un design cu notch, Nokia 1.3 oferă o experiență de vizualizare care devine și mai bună în condiții cu luminozitate ridicată, de 400 niți. Mai mult, utilizatorii pot capta fotografii deosebite chiar și în condiții de luminozitate scăzută, cu ajutorul tehnologiei de fuziune a imaginilor cu suport AI a noului Nokia 1.3.

Pe lângă camera principală de 8MP cu auto focus și Flash LED, Nokia 1.3 dispune și de o cameră frontală de 5MP cu un boost de luminozitate, pentru selfie-uri desăvârșite.

Nokia 1.3 este printre primele smartphone-uri care au aplicația Camera Go, realizată de Google pentru a fi rapidă și a capta fotografii deosebite, fără griji cu privire la spațiul de stocare. Aplicația introduce funcții precum Mod Portret pe telefoanele entry-level, oferind fotografiilor un aspect profesional, datorită focusului pe subiect. Mai mult, Camera Go monitorizează spațiul de stocare destinat fotografiilor și videoclipurilor și ajută utilizatorul să îl elibereze, pentru a se asigura că nu va rata niciun cadru.

Acest smartphone îmbină performanța cu o autonomie de durată, având o baterie de 3000mAh și are un procesor Snapdragon 215.

Nokia 1.3 este primul telefon din seria Nokia 1 care dispune de un buton special Google Assistant. Utilizatorii pot adresa întrebări, verifica programul sau chiar diminua luminozitatea, folosind butonul care învață și se adaptează după fiecare folosire.

Nokia 1.3 este disponibil în România la prețul recomandat de 429 de lei, în trei variante de culoare: Cyan, Sand și Charcoal.