Counterpoint Research a dezvăluit că telefoanele Nokia conduc clasamentul încrederii în baza celor patru piloni analizați ce includ software-ul, actualizările de securitate, calitatea construcției și dispozitivele recomandate întreprinderilor, pentru al doilea an consecutiv.

Nokia 8.3 5G a fost lansat cu promisiunea celor trei ani de actualizări de securitate și doi ani de actualizari ale sistemului de operare. Astfel, smartphone-urile Nokia sunt protejate, sigure și actualizate pentru consumatori. Actualizarea la Android 11 reprezintă prima actualizare a sistemului de operare al terminalului și confirmă angajamentul HMD Global cu privire la promisiunea sa Android.

Counterpoint Research a constatat că 98% dintre smartphone-urile Android oferă în continuare actualizări software și actualizări de securitate inconsecvente sau inexistente, evidențiind valoarea angajamentului asumat pentru smartphone-urile Nokia.

Android 11 aduce o gamă de funcții noi și actualizate pentru smartphone-urile Nokia, inclusiv:

  • Gestionarea conversațiilor: rămâneți în legătură cu persoanele preferate, gestionând conversațiile din mai multe aplicații de mesagerie într-un singur loc
  • „Hei Google, show me my day”: folosind butonul dedicat Asistentului Google sau comenzile vocale, puteți obține un instantaneu al întregii zile. Când trebuie să vă concentrați sau să vă relaxați, aveți la dispoziție instrumentele de Digital Wellbeing, cum ar fi modul Focus și modul Bedtime.
  • Resetarea automată a permisiunilor: rămânând fideli angajamentului nostru de a oferi experiențe mobile sigure și de încredere, smartphone-urile Nokia cu Android 11 vor reseta permisiunile acordate aplicațiilor care nu au mai fost folosite de ceva timp. Acest lucru vă va păstra datele personale în siguranță, permițând accesul la informații personale doar aplicațiilor utilizate recent.

Cu puternica sa cameră foto cvadruplă PureView cu optică ZEISS, Nokia 8.3 5G vă permite să capturați fiecare moment și se mândrește cu captură Cinema și editor foto ZEISS.

Nokia 8.3 5G a fost primul smartphone 5G cu cel mai mare număr de noi benzi radio 5G, pregătit atât pentru combinațiile de rețele standalone și non-standalone de implementare 5G pe care operatorii din întreaga lume le desfășoară.

Astfel, mai mulți oameni se pot bucura de conectivitate 5G rapidă și de încredere, pentru streaming și jocuri, oriunde s-ar afla. Nokia 8.3 5G vine în culoarea Polar Night, inspirată de cerul arctic.