Tableta Nokia T20 marchează lansarea noii serii T și este echipată cu funcții inovatoare și accesibile pe care le veți îndrăgi, inclusiv un ecran clar cu rezoluție de 2K, trei ani de actualizări lunare de securitate și doi ani de actualizări gratuite ale sistemului de operare.

La fel ca în cazul terminalelor Nokia, securitatea și software-ul rămân o prioritate centrală. Cei doi ani de actualizări ale sistemului de operare vin împreună cu trei ani de actualizări lunare de securitate pentru a vă proteja împotriva amenințărilor cibernetice.

Când vine vorba de timpul petrecut utilizând tableta, misiunea de a ajuta la menținerea copiilor în siguranță este la fel de importantă precum cea de a contribui la sporirea creativității și educației acestora. Nokia T20 vine cu Google Kids Space, un mod de încredere pentru copii, care îi ajută să exploreze aplicații, cărți și videoclipuri pentru a-și hrăni mințile curioase. Google Kids Space funcționează în paralel cu contul Google al copilului dvs., pe care părinții îl pot gestiona prin funcția de control parental Family Link.

Noul Nokia T20 este conceput să adere la aceeași filozofie de aspect scandinav al terminalelor Nokia, cu un design simplificat. Structura solidă a corpului metallic subțire și cadrul de afișare 3D se contopesc perfect cu ecranul de mari dimensiuni, lucruri care se asigură că este construită pentru a rezista în timp.

Bateria puternică de 8200 mAh a Nokia T20 permite până la 15 ore de navigare pe internet, șapte ore de apeluri tip conferință sau 10 ore de vizionare a celor mai noi filme împreună cu familia. De asemenea, tableta vine cu încărcare mai rapidă, ceea ce înseamnă că puteți reveni la ceea ce este important, mai repede.

Indiferent dacă urmăriți cel mai recent serial sau vă depășiți recordul personal la un joc, toate detaliile vor ieși în evidență datorită ecranului Nokia T20 cu rezoluție de 2K.

Datorită difuzoarelor stereo cu OZO Playback, veți surprinde fiecare detaliu atunci când contează cel mai mult, astfel încât să vă puteți bucura de o experiență de ascultare cu adevărat captivantă.

Nokia T20 se alătură celei mai extinse flote de dispozitive recomandate Android Enterprise (AER) care îndeplinesc cerințele stricte ale companiei Google, ceea ce înseamnă că este un dispozitiv în care puteți avea încredere pentru a vă susține afacerea. Noua tabletă funcționează, de asemenea, în armonie cu HMD Enable Pro, soluția de gestionare a mobilității întreprinderii concepute pentru simplificarea utilizării și gestionarea dispozitivelor implementate din interfața sa tip ghișeu unic.

Tableta Nokia T20 va fi disponibilă în România începând de la finalul lunii octombrie pe albastru, la prețul recomandat de 1099 de lei.