Nokia XR20, reimaginare a ideii de telefon rezistent

Cu rezistență la temperaturi extreme, protecție împotriva scufundarilor subacvatice de până la 1,8m, 1 oră sub apă și multe altele, noul Nokia XR20 este conceput pentru condiții dure.

Nokia XR20 dispune de unul dintre cele mai puternice ecrane pentru un plus de liniște: Corning Gorilla Glass Victus, printre cele mai dure ecrane din sticlă disponibile.

Rezistența la viitor nu se referă numai la ziua în care scoateți smartphone-ul din cutie. Susținut de o promisiune atractivă „4-3-3-1”, Nokia XR20 vine cu patru ani de actualizări lunare de securitate, trei ani de actualizare a sistemului de operare și o garanție extinsă de trei ani.

Nokia XR20 are o cameră duală fiabilă de 48MP + 13MP cu optică ZEISS, OZO spatial audio și soluții de imagini inovatoare. Noul mod SpeedWarp vă permite să surprindeți o mulțime de aventuri într-un montaj compact. Telefonul vine, de asemenea, cu viteză 5G, încărcare wireless de 15W și durabilitate superioară.

Nokia C30, un nou mid range

Noul Nokia C30 este un erou al popularului C-series și vine cu cea mai mare baterie și cel mai mare ecran de pe un smartphone Nokia.

Cererea tot mai răspândită de ecrane mai mari face ca cei 82% dintre consumatorii care caută smartphone-uri cu dimensiuni între 6” și 7” să fie pe punctul de a crește până la 96% până în 2025. Impresionantul ecran de 6,82” HD+ de pe noul Nokia C30 este aici pentru a oferi ceea ce au cerut fanii.

Zilele de lucru și zilele pline solicită o baterie care să poată ține pasul. Pe Nokia C30, acest lucru a fost supradimensionat la un impresionant 6000 mAh, oferindu-i utilizatorului suficientă energie pentru a lucra până la trei zile cu o singură încărcare. Nokia C30 este acoperit de o carcasă robustă din policarbonat în care puteți avea încredere, oferindu-vă un dispozitiv care va rezista în timp.

Nokia 6310, un nou dispozitiv nostalgic

Nokia 6310 este un clasic reimaginat pentru utilizatorul conectat de astăzi.

Având la bază accesibilitatea, butoanele mai mari și afișajul amplu fac timpul petrecut în fața ecranului mai ușor și mai plăcut. Noile meniuri sunt mai mari și opțiunile supradimensionate ale fontului îmbunătățesc lizibilitatea, iar mesajele text pot fi ascultate pentru ca funcția să fie ușor de utilizat.

Accesorii Nokia lifestyle

Introducând un portofoliu audio Nokia îmbunătățit, noile accesorii aduc fanilor un sunet fiabil și în deplasare. Simplificat în patru linii noi, distincte, Go, Micro, Comfort și Clarity, fiecare gamă aduce valoare maximă prin propuneri unice.

  • Go: produse de valoare deosebită, care oferă cea mai înaltă calitate la cele mai mici prețuri posibile
  • Micro: satisfacerea cererii de a oferi o formă compactă
  • Confort: o soluție pentru consumatorii care caută un confort optim în articole portabile
  • Clarity: căști de calitate de top, care integrează cea mai nouă tehnologie

Mergând mână în mână cu Nokia XR20, noile Nokia Clarity Earbuds Pro oferă sunet de înaltă performanță, cu o calitate a construcției și o durată de viață a bateriei care poate ține pasul. Combinația puternică de anulare a zgomotului extern cu microfon dual, Qualcomm cVc și anulare activă a zgomotului captează și elimină zgomotul de fundal pentru o claritate ideală a apelurilor și a muzicii.