Elisabeta Moraru a fost numită la conducerea Google România după plecarea lui Dan Bulucea, pe poziția de New Business Manager al Google pentru regiunea APAC. Moraru s-a adăugat echipei Google din 2012, ca Industry Head.

Elisabeta Moraru s-a alăturat Google în 2012, iar ca Industry Head a avut ca atribuții consilierea clienților și partenerilor în utilizarea de soluții de îmbunătățire a performanțelor online. De asemenea, Elisabeta a susținut introducerea de soluții digitale în sistemul educațional și în media. Elisabeta Moraru a lucrat anterior la Microsoft România.

p_197005_440x300-00-65

Din luna iunie, Dan Bulucea, fost Country Director al Google România a preluat un nou rol în cadrul Google: director New Business pentru regiunea Asia Pacific. Dan va lucra în biroul Google din Singapore, având obiectivul de a dezvolta noi oportunități de afaceri în regiunea Asia-Pacific, din Japonia, China sau India până în Australia și Noua Zeelandă.

Dan Bulucea a fost responsabil pentru dezvoltarea prezenței și strategiei Google în România, de la deschiderea biroului local în 2010. În acești aproape șase ani, eforturile Google România s-au concentrat pe sprijinirea companiilor românești în utilizarea cu succes a tehnologiilor online, promovarea tradițiilor și culturii românești cu ajutorul tehnologiei digitale (pe platforme precum Google Cultural Institute) și dezvoltarea abilităților digitale în România, prin proiecte specifice în zona educației.