Pe măsură ce Mobile World Congress 2017 se apropie, din ce în ce mai multe leak-uri apar online despre diverse flagship-uri ce urmează să fie lansate pe piață. De data asta e rândul noului LG G6 să fie în lumina reflectoarelor.

Din primele informații care au scăpat pe Internet, aflăm că spatele terminalului va fi făcut din sticlă, iar compartimentul bateriei va fi sigilat. De asemenea, va fi rezistent la apă, putând fi scufundat până la o adâncime de 1,5 metri, unde ar putea sta cam o jumătate de oră. Ecranul va fi unul de 5,7 inci, iar spațiul dintre ecran și marginile laterale ale telefonului va fi de doar 4 milimetri.

Conform acelorași surse, telefonul va avea și o cameră foto duală, cât și un senzor de amprente, nimic surprinzător aici. Un alt aspect de notat este faptul că nu va exista neapărat o versiune standard a terminalului, iar LG va adăuga sau va scoate funcții, în concordanță cu piețele respective pe care va opera. De exemplu, pe piața coreeană nu-și va face apariția încărcarea wireless, deoarece consumatorii de acolo nu sunt interesați de așa ceva.

Costurile vor fi și ele mai mari decât la G5, cu aproximativ 70 de dolari. Creșterea este considerată a fi un răspuns la zvonurile potrivit cărora Samsung și Apple vor crește și ele prețurile flagship-urilor care urmează să fie lansate, S8, respectiv iPhone 8. 

Avem și o galerie foto cu niște randări ale noului telefon, realizate pe baza descrierii unui martor ocular. Imagnile sunt lansate pe Internet de către c|net Koreea, iar fotografiile sunt realizate de Matt Kim.

lg g6 flagship
Foto: c|net Koreea

lg g6 flagship
Foto: c|net Koreea

lg g6 flagship
Foto: c|net Koreea