Cel mai recent membru al familiei moto e are un design subțire și ușor. Ecranul HD+ de 6,5", împreună cu tehnologia Dolby Atmos și autonomia impresionantă a bateriei de 5000 mAh fac acest telefon bun pentru consumul de conținut media.

Poți urmări emisiunile preferate, conținut din social media, sau poți asculta muzică ore întregi fără să îți faci griji în privința bateriei. moto e13 acceptă și frecvențe Wi-Fi cu bandă duală de 5 GHz și 2,4 GHz, oferind opțiuni multiple pentru o conectivitate fluidă. În plus, cu Bluetooth 5.03, viteza de transmitere a datelor este mai rapidă pe o rază mai mare, iar eficiența energetică este îmbunătățită pentru ascultare printr-un dispozitiv extern, ca boxe sau căști bluetooth. Fie că navighezi pe Internet, conectezi un dispozitiv prin cablu sau conexiune wireless, smartphone-ul oferă o integrare fără probleme între rețele și dispozitive.

Utilizatorii se pot aștepta și la o performanță decentă mulțumită procesorului octa-core ce îmbunătățește conversațiile video și capabilitățile foto AI. Poți profita de toate funcționalitățile foto cu ajutorul sistemul de camere de 13 MP compatibil AI pentru realizarea unor fotografii cu mai multă ușurință.