Noua adiție din familia GeForce RTX seria 20 este GeForce RTX 2050. Aceste noi laptopuri dispun de nuclee RT, nuclee Tensor și NVIDIA Encoder care ajută suita de funcții precum ray tracing, NVIDIA DLSS, Reflex și Broadcast, printre altele. RTX 2050 funcționează foarte bine și cu tehnologia NVIDIA Optimus care oferă echilibrul perfect între durata de viață a bateriei și performanță optimă.

Procesorul graphic NVIDIA GeForce MX570, cel mai rapid din seria MX, îmbunătățește performanța laptopului pentru muncă și distracție. Cu nuclee CUDA eficiente și memorii mai rapide decât variantele precedente MX, modelul MX570 oferă performanțe rapide în editare foto, video și gaming, prin comparație cu cele mai noi soluții de grafică integrată.

NVIDIA GeForce MX550 oferă un upgrade față de GeForce MX450. Cu mai multe nuclee CUDA și memorie mai rapidă, oferă un salt de performanță și eficiență atât pentru procese de editare foto și video în aplicații precum Adobe Lightroom și Premiere Pro, cât și gaming mai bun decât pe grafică integrată.