Până în prezent, Jobful a atras în total investiţii de peste 700.000 euro, evaluarea curentă a afacerii fiind de 6 milioane de euro, iar în urma investiției de crowdfunding, compania oferă equity între 0.90-1.78%. Jobful Career Platform este o soluție SaaS personalizată end-to-end, lansată în 2018, care folosește gamification, cu scopul de a ajuta companiile să atragă, să interacționeze cu și să angajeze candidații cei mai potriviți.

Cercetarea care a stat la baza ideii Jobful este că recrutarea funcționează după reguli învechite, o tranzacționarea de CV-uri. Aici, echipa a depistat oportunitatea este de a folosi tehnologia care să schimbe procesul de recrutare și să creeze conexiuni și experiențe cât mai bune în procesele de business.

Evaluată la peste 140 miliarde de dolari la sfârșitul anului trecut, piața globală de achiziție de talente, tehnologie de angajare și servicii conexe va crește conform estimărilor la peste 196 miliarde de dolari până în 2028.

Perspectiva actuală a pieței muncii deschide un teren imens de oportunități de inovare pentru tehnologia oferită de Jobful. Tendințele pieței, schimbările generaționale în materie de preferințe și așteptări când vine vorba de locuri de muncă și impactul tehnologiei în viața oamenilor de zi cu zi sunt direct adresate de soluția menită să transforme procesul de recrutare și să îmbunătățească achiziția de talente.

Cu Jobful, companiile își pot dezvolta propria banca de talente, pot minimiza timpul alocat screening-ului și genera liste cu cei mai potriviți candidați în doar câteva secunde folosind inteligență artificială și pot oferi cursuri de specializare care să dezvolte setul de abilități al pool-ului de talente în funcție de nevoile actuale și viitoare.

În ultimii 4 ani, echipa Jobful a reușit să:

• în 2018 a participat la Programul de Accelerare Spherik by KPMG și a obținut Locul 3 și Premiul pentru Popularitate la Startarium.

• în 2019 a absolvit Programul de Accelerare SAP.io Berlin;

• în 2020 a absolvit Programul de Accelerare NUMA (WEVE) New York, în timp ce în 2021 a finalizat Programul de Accelerare InnovX Scale-up și a participat la Imperiul Leilor.

• în 2022, a fost selectată de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare pentru programul Star Venture, oferind consultanță de specialitate pentru proiecte cheie de dezvoltare.

În 2019, Jobul a primit prima rundă de investiții Angel de 100.000 EUR, care a fost urmată de încă 600.000 EUR în rundele de investiții ulterioare. A încheiat parteneriate strategice cu companii de tehnologie (Microsoft, SAP, Oracle și AWS) și instituții financiare (BCR/ERSTE și BERD).

Compania are 150.000 de euro în venituri anuale recurente şi 60.000 euro venituri din new business în fiecare trimestru. La portofoliul companiei se adaugă înre 2 și 4 companii noi în fiecare trimestru.

Tichetul minim de investiție este de 100 de euro. Campania este live pentru 55 de zile.

Găsiți campania de crowdfunding activă aici.

Jobful a atins 150.000 de euro în venituri anuale recurente și acum înregistrează în medie 60.000 Euro din afaceri noi în fiecare trimestru. Această sumă adaugă trimestrial între 2 și 4 companii noi în portofoliul nostru, mai ales din spațiul corporativ și universitar. Pipeline-ul nostru actual este de peste 600.000 de euro și soluția are un grad ridicat de stickiness, înregistrând zero pierderi în ultimul an.”, spune Mihai Cepoi, fondatorul și CEO-ul Jobful.

Până în prezent, Jobful a reușit să stabilească parteneriate strategice cu companii de tehnologie precum Microsoft, SAP, Oracle și AWS, dar și instituții financiare ca BCR/ERSTE și BERD. In plus, înregistrează un portofoliul de clienţi de peste 300 de companii.