Cu un design îmbunătățit și specificații tehnice de ultimă generație, razr 40 este telefonul perfect pentru cei care doresc o experiență de utilizare unică.

Prețul de listare este de 3,999 lei, dar oferta valabilă la precomandă face ca motorola razr 40 să fie un model foarte accesibil pentru un telefon pliabil, cu un preț

de 2,999 lei. Pe motorola razr 40 ultra l-am testat și poți vedea review-ul aici.

Campania este activă în perioada 1-16 iulie și se desfășoară prin intermediul partenerilor motorola: Altex, eMAG, Orange și Flanco. Campania le oferă cumpărătorilor o reducere de 1,000 lei conform condițiilor impuse de fiecare partener și șansa de a achiziționa device-ul la prețul de 2,999 lei.

Pentru Altex, codul de reducere este valabil la achizițiile online făcute prin intermediul aplicației magazinului. eMAG oferă reducerea de 1.000 lei la achiziționarea smartphone-ului, tuturor clienților care au sau optează pentru un cont Genius. De la Orange, telefonul razr 40 poate fi achiziționat prin precomandă direct la prețul de 2,999 lei în perioada campaniei, iar la Flanco, reducerea va fi disponibilă sub forma unui cod aplicat coșului de cumpărături.