Testăm deja telefonul OnePlus Nord CE 5G și pregătim review-ul care va fi publicat în curând. Ar fi bine să te abonezi pe canalul de YouTube al start-up.ro ca să nu pierzi momentul când apare clipul.

Nord CE dispune de caracteristici hardware bune din segment, precum un senzor de 64 MP, un ecran AMOLED de 90Hz, un procesor Snapdragon 750G 5G și tehnologia de încărcare Warp Charge 30T Plus îmbunătățită. Acestea sunt combinate cu sistemul de operare OxygenOS 11 rapid și fluid.

OnePlus Nord CE 5G are o baterie mare de 4.500 mAh, însă cu tehnologia îmbunătățită de încărcare Warp Charge 30T Plus, bateria se încarcă la aceeași viteză ca Nord-ul original, de la 0 până la 70% în doar o jumătate de oră. La fel ca toate dispozitivele OnePlus, Nord CE limitează timpul petrecut de baterie la 100%, pentru a menține sănătatea acesteia în timp ce se încarcă peste noapte.

Nord CE dispune de platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 750G 5G, cu o performanță îmbunătățită cu 20% în cazul procesorului (CPU) Kryo 570 și 10% în cazul procesorului grafic (GPU) Adreno 619, comparativ cu predecesorul său. De asemenea, motorul inteligent AI oferă o experiență incredibil de fluidă și intuitivă, de la gaming până la funcția îmbunătățită de chat vocal.

OnePlus Nord CE are un sistem format din trei camere pe partea din spate; camera principală de 64MP cu o diafragmă mare f/1,79, o camera ultra-wide are un unghi de 119° pentru un plus de versatilitat și un o cameră mono-lens pentru fotografii alb-negru mai bune. În partea din față, Nord CE are o cameră de 16MP.

La fel ca în cazul modelelor flagship OnePlus, Nord CE vine cu Nightscape pentru fotografii de calitate în lumină slabă. Cu o grosime de doar 7,9mm și o greutate de 170g, Nord CE 5G este cel mai subțire dispozitiv OnePlus de la OnePlus 6T până în prezent. Cu toate acestea, au fost adăugate elemente suplimentare la noul Nord CE, cum ar fi jack-ul pentru căști de 3,5 mm. Nord CE va fi disponibil în trei culori: Charcoal Ink (cerneală-cărbune), Silver Ray (rază argintie), și Blue Void (vid albastru). Acesta din urmă prezintă un finisaj mat rezistent la amprente care dezvăluie o nuanță în schimbare, în funcție de unghiul din care e privit.

La fel ca toate dispozitivele flagship ale OnePlus, Nord CE va beneficia de actualizări de software timp de doi ani și de actualizări de securitate timp de trei ani, ceea ce va oferi telefonului eficiență pe termen lung.   

Preț OnePlus Nord CE 5G

OnePlus Nord CE 5G va fi disponibil spre vânzare în România pe onepl.us/romania începând cu 21 iunie 2021. Înainte de acest moment, comunitatea comunitatea OnePlus va avea în exclusivitate oportunitatea de a obține acces anticipat la OnePlus Nord CE 5G prin programul de vânzări anticipate (Core Sales) pe OnePlus.com, începând cu 10 iunie la 17:25 (ora României) și până la miezul nopții, pe 12 iunie 2021.

Membrii comunității OnePlus trebuie să acceseze link-ul paginii de produs a OnePlus Nord CE 5G pentru a plasa comenzile. Toți membrii comunității care achiziționează OnePlus Nord CE 5G în perioada vânzărilor anticipate se vor număra printre primii care vor primi noul dispozitiv, începând cu 14 iunie. Apoi, comenzile vor începe pe OnePlus.com de pe 12 iunie, ora 12:00 (ora României).

OnePlus Nord CE 5G cu 6 GB RAM și 128 GB stocare - 299 de euro

OnePlus Nord CE 5G cu 8 GB RAM și 128 GB stocare 329 euro

OnePlus Nord CE 5G cu 12 GB RAM și 256 stocare 399 euro