vivo X60 Pro, recent lansat în Europa, oferă un sistem de imagistică realizat în colaborare cu ZEISS, care va ajuta utilizatorii să creeze fotografii şi filmări remarcabile.

vivo X60 Pro utilizează noul sistem de stabilizare Gimbal 2.0. Acesta permite utilizatorilor să surprindă imagini clare, de mare precizie, cu obiecte în mişcare. Împreună cu obiectivul cu diafragmă mare f/1.48 şi cu algoritmul inovator IA de reducere a zgomotului, funcţia Extreme Night Vision 2.0 ajută utilizatorii să surprindă detalii în situaţii cu lumină redusă printr-o simplă atingere, pentru a înregistra imagini nocturne detaliate. În plus, funcţia Super Night Portrait pentru fotografii cu lumină din spate luminează subiectul fără a supraexpune fundalul, iar Panorama Night Mode îmbunătăţeşte semnificativ luminozitatea şi claritatea imaginilor panoramice în lumină redusă.

Telefonul folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 870, are 12GB memorie RAM şi un afişaj flexibil Ultra O AMOLED de 6,56-inchi fără margini, cu rată de refresh de 120Hz* şi rată de răspuns de 240Hz, oferind utilizatorilor o experienţă rapidă şi simplă.

X60 Pro – smartphone-ul oficial al UEFA EURO 2020

UEFA şi vivo au în comun pasiunea pentru excelenţă şi îşi doresc să ofere experienţe noi şi interesante fanilor fotbalului, prin urmare vivo X60 Pro este partenerul oficial al campionatului de fotbal UEFA EURO 2020.

Modelul X60 Pro este disponibil pentru pre-sale incepând cu data de 10 iunie 2021 și vine și cu o promoție de lansare, până în data de 31 iulie 2021: 300 lei discount pentru achiziție.

vivo Y72 5G - Midrange pentru fotografii și viteze 5G

Alături de modelul X60 Pro, vivo mai lansează în România și noul model Y72 5G. Cu Non-Stop 5G, performanţă puternică, design modern şi funcţii de fotografiere avansate pentru a obţine Cadrul Perfect, Y72 5G oferă valoare şi funcţii noi.

Seria Y oferă funcţii excelente pentru utilizare zilnică şi divertisment şi a devenit foarte repede apreciată în Europa. Această serie a schimbat standardul pentru smartphone-urile din gama de mijloc, prin performanţa bateriei, experienţa oferită de camera foto şi design-ul deosebit. Creat pentru experienţă 5G rapidă, performanţă robustă, funcţionare uşoară şi download-uri rapide, Y72 5G continuă succesul gamei lansate anul trecut.

Fie că intraţi online sau folosiţi sistemul de operare inteligent şi intuitiv Funtouch, bazat pe Android 11, conectivitatea rapidă 5G, MediaTek Dimensity 700 şi memoria RAM de 8GB vă oferă o experienţă rapidă şi fără blocaje. De asemenea, telefonul oferă spaţiu de stocare intern de 128GB şi poate fi extins cu un card micro SD pentru a oferi spaţiu suficient pentru aplicaţii, fotografii şi filmări. Ţinând cont de feedback-ul pozitiv primit pentru generaţia din 2020, noul Y72 oferă aceeaşi baterie de capacitate mare, de 5000 mAh, care permite consumatorilor să folosească mai mult dispozitivul între încărcări. Bateria poate fi încărcată foarte uşor cu ajutorul încărcării rapide vivo de 18W.

Camera foto este cea mai importantă pentru vivo, creând cele mai bune smartphone-uri pentru fotografiere, la fiecare categorie de preţ şi ajută utilizatorii să surprindă Cadrul Perfect. Când utilizatorii trăiesc momente deosebite vor ca fotografiile şi filmările lor să surprindă acest lucru, chiar dacă sunt fotografi amatori sau cu experienţă. De aceea, vivo oferă smartphone-ul potrivit pentru fiecare client şi adaptat la nevoile acestuia. Y72 5G respectă perfect această idee şi are un preţ avantajos. Sistemul său de camere foto, poziţionat în partea din spate conţine trei obiective cu patru funcţii principale: Ultra HD, ultragrandangular, bokeh şi macro, și permite utilizatorilor să surprindă diverse scene de la orice distanţă. Camera principală cu rezoluţie mare de 64 de megapixeli asigură stabilizare electronică a imaginii pentru fotografii şi filmări clare. Datorită modului Super Night, utilizatorii pot surprinde scene nocturne intense şi clare. Pentru fotografii cu grupuri mai mari şi imagini panoramice puteţi folosi camera de 8 megapixeli cu obiectiv grandangular, în timp ce camera cu obiectiv macro vă ajută să vedeţi lumea dintr-o altă perspectivă şi să fotografiaţi de la doar 4cm, pentru prim-planuri interesante. Camera frontală de 16 megapixeli completează sistemul de camere şi oferă selfie-uri clare chiar şi în condiţii de lumină redusă.

Datorită detaliilor precum ecranul FHD+ de 6,58 inchi pentru vizualizare la calitate deosebită, scanerul de amprentă rapid şi rezistent amplasat în spate şi culorile în degradé ale versiunii Dream Glow sau eleganţa versiunii Graphite Black, Y72 5G oferă un aspect şi o experienţă premium.

Modelul vivo Y72 5G va fi disponibil incepând cu data de 10 iunie 2021, cu preţ recomandat de 1699 lei și va aduce și o promoție de lansare, până în data de 31 iulie 2021: 200 lei discount pentru achiziție.