Noua serie de flagship-uri OPPO Find X, care va utiliza platforma mobilă Snapdragon 888, va continua să ofere excelență în ceea ce privește performanța mobilă

Dezvoltat pe baza tehnologiei de 5nm și având la bază sistemul Qualcomm Snapdragon X60 5G Modem-RF, platforma mobilă inovatoare Snapdragon 888 5G oferă performanțe superioare și aduce îmbunătățiri suplimentare în ceea ce privește tehnologia 5G, imagistica, AI și experiența de gaming pe cele mai noi flagship-uri 5G ale seriei OPPO Find X.

Mai mult, cele mai noi flagship-uri din seria Find X vor dispune de sistemul de management al culorilor, care permite fotografierea pe 10 biți și care rulează pe platforma Android,sistem lansat în cadrul OPPO INNO DAY 2020. Toate aceste funcții fac din noile flagship-uri ale seriei Find X să fie printre cele mai așteptate smartphone-uri 5G ale anului 2021.

De-a lungul timpului, OPPO a depus eforturi importante pentru a deveni un lider pe piața smartphone-urilor 5G. Astfel, compania a lansat numeroase produse care utilizează platforma mobilă Snapdragon. De exemplu, smartphone-ul OPPO Reno 5G care utilizează platforma Snapdragon 855, a fost primul smartphone 5G disponibil pe piața din Europa în luna mai 2019. În luna iunie 2019, OPPO, în parteneriat cu Qualcomm Technologies și Ericsson, a câștigat premiul pentru “Cea mai bună dezvoltare a rețelei 5G din Europa”datorită OPPO Reno 5G.

Anul acesta, OPPO a lansat seriile compatibile cu tehnologia 5G Find X2, Reno 3 și Reno 4, toate susținute de platforma mobilă Snapdragon. Mai mult, colaborarea dintre OPPO și Qualcomm Technologies este într-o continuă expansiune, dezvoltând o gamă largă de produse inteligente susținute de platforma Snapdragon, printre care se numără routerele 5G CPE și smartwatch-urile OPPO.

Astfel, pentru a accelera comercializarea 5G pe piețele globale, OPPO și Qualcomm Technologies au lucrat constant la testarea programelor 5G împreună cu principalii operatori de rețea la nivel global.

De exemplu, în decembrie 2019, OPPO a realizat primul apel DSS (Dynamic Spectrum Sharing) al industriei în parteneriat cu Ericsson, Qualcomm Technologies, Swisscom și Telstra. Mai mult, în luna iulie a acestui an, OPPO a contribuit la dezvoltarea primei rețele 5G standalone (SA) din UK în colaborare cu Qualcomm Technologies, Ericsson și Vodafone.