OPPO Find X3 Pro este echipat cu un procesor Qualcomm de ultimă generație și tehnologia de încărcare rapidă VOOC.

OPPO Find X3 Pro - design

OPPO Find X3 Pro este un smartphone extrem de subțire și foarte ușor, cu o grosime de doar 8,26 mm și o greutate de 193g. Totodată, noul OPPO Find X3 Pro este rezistent la apă și praf, fiind certificat IP68.

Find X3 Pro Blue oferă un finisaj mat cu o opacitate de exact 85%. Astfel, telefonul oferă un efect vizual interesant prin contrastul dintre carcasă și încadrarea lucioasă a sistemului de camere.

Ecranul True Billion Colour

OPPO Find X3 Pro oferă utilizatorilor șansa de a vedea culorile reale ale lumii în propriile mâini datorită display-ului OLED True Billion Colour QHD+. Ecranul de 6,7 inci cu margini foarte înguste se îmbină perfect cu sistemul proprietar de gestionare a culorilor Full-path de 10 biți și redă într-un mod uimitor conținutul vizual.

Imaginile redate sunt extrem de apropiate de cele din viața reală datorită densității pixelilor de 525PPI, luminozității maxime de 1300 niți și contrastului de 5,000,000:1. Ecranul oferă o acuratețe de culoare de 0,4 JNCD și beneficiază de certificarea A+ DisplayMate.

Ecranul lui OPPO Find X3 are un refresh adaptiv de la 5 la 120Hz.

Detalii microscopice și video-uri cu un miliard de culori

Inspirat din tehnologia utilizată de camerele DSLR, Find X3 Pro integrează doi senzori de dimensiuni mari de IMX766 – 50MP, dezvoltați în colaborare cu Sony, atât pentru camera principală Wide, cât și pentru camera Ultra Wide.

Ambele surprind fotografii și clipuri cu un spectru de un milliard de culori. Prin îmbinarea modului de autofocus inteligent și o distanță focală macro de 4cm, Find X3 Pro redă fiecare detaliu indiferent de subiect sau momentul zilei.

Cu o lentilă Micro cu un zoom de 60x, OPPO Find X3 Pro este capabil să redea până și detaliile microscopice. Cu o înregistrare video 4K cu un miliard de culori pe 10 biți, creatorii de conținut pot obține înregistrări nemișcate, bogate și impresionante.

OPPO Find X3 Pro - compatibilitate 5G la nivel global

Echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 888, telefonul poate rula chiar și cele mai solicitante jocuri, având un chipset octa-core de 64biți cu viteza de până la 2,84GHz – performanța a crescut cu 25% față de predecesorul său.

Placa video Adreno 660 oferă o grafică a randărilor îmbunătățită cu 35%, iar sistemul de răcire cu cameră de vapori din carcasa ultra-subțire, menține temperaturile joase.

Prin Modul Dual 5G, Find X3 Pro este compatibil cu rețelele 5G NSA și SA pentru a asigura o viteză de transfer stabilă. De asemenea, poate utiliza până la 13 benzi 5G și dispune și de dual-sim 5G. Mai mult, pentru a asigura o experiență 5G completă, ultilizatorii pot viziona conținutul la o calitate HDR10+ și asculta sunetele prin difuzoarele Dolby Atmos completate de modul de detectare al sunetelor ambientale, oferind o experiență cinematică oricând, oriunde.

Încărcare rapidă și autonomie ridicată

Design-ul extrem de subțire al telefonului încorporează o baterie de 4500 mAh care oferă autonomie pe durata întregii zile. Prin încărcarea rapidă SuperVOOC 2,0, bateria este încărcată la 40% în doar 10 minute; iar prin încărcarea wireless de 30W AirVOOC, Find X3 Pro ajunge la 100% în 80 de minute.

De asemenea, Find X3 Pro oferă și posibilitatea de reverse charging de 10W pentru alte gadgeturi. Tehnologia de încărcare dispune de certificarea de siguranță TÜV Rheinland.

Color OS 11.2

Interfața ColorOS 11.2 are la bază sistemul de operare Google Android 11 și oferă multiple opțiuni de personalizare, astfel că utilizatorii pot alege modul luminos sau cel întunecat, deblocarea telefonului prin senzorul de amprentă integrat în ecran și accesarea aplicațiilor preferate direct din side-bar-ul inteligent.

Cele mai noi caracteristici de confidențialitate a datelor sunt integrate în sistemul de operare astfel că utilizatorii au șansa de a controla mult mai bine informațiile lor și pot separa fără probleme viața profesională de cea personală, prin modul System Cloner care creează două spații diferite pentru a evita intercalarea informațiilor din cele două medii.

Pentru cei pasionați de jocuri, OPPO oferă opțiunea Game Space care limitează interferențele altor aplicații, monitorizează temperatura telefonului și permite accelerarea transferului de date pentru jucătorii în rețea transformând telefonul în cel mai bun jucător al utilizatorilor.

Totodată, pentru acest telefon OPPO a colaborat cu Hans Zimmer care a creat tonuri de apel și notificări exclusiv pentru OPPO Find X3 Pro.

Disponibilitate și preț

Din păcate, momentan, oficialii OPPO nu au dat detalii referitoare la data la care flagship-ul va apărea pe piață, și nici despre prețul la care-l vom găsi. Potrivit jurnaliștilor TheVerge, compania va reveni săptămâna următoare cu aceste detalii.

OPPO Watch and Enco X

OPPO anunță și lansarea celei mai noi versiuni de software, 1.6, pentru OPPO Watch, ceas inteligent al companiei cu Wear OS de la Google. Acest update adaugă 18 noi interfețe, inclusiv două care sunt inspirate din design-ul smartphone-ului Find X3 Pro.

Această caracteristică crează o sinergie între smartphone și ceas mai ales că ceasul dispune de modul de localizare al telefonului și poate fi folosit ca declanșator pentru realizarea fotografiilor de la distanță cu telefonul.

Aceste funcții sunt disponibile la nivel global începând cu 11 martie.

Având la bază expertiza din domeniul sistemelor audio, OPPO Enco X sunt primele căști wireless premium ale companiei, create în colaborare cu Dynaudio. Enco X dispune de un sistem dynamic proprietar de îmbunătățire a sunetului, DEEB 3,0 și este compatibil cu un codec LHDC pentru o calitate a sunetului premium și imersivă.

Puteți urmări mai jos review-ul nostru pentru căștile intraauriculare de mici dimensiuni OPPO Enco X.