Încărcătorul de 125W vine după ce OPPO deja a reușit să creeze încărcătoare de 65W, sub denumirea de Super VOOC. Cu ajutorul acestei tehnologii, după cum am arătat și în review-ul start-up.ro, telefonul se putea încărca în aproximativ 35-40 de minute.

Despre telefoanele din gama Oppo lansate în România am vorbit în cadrul acestui review complet.

Încărcare în doar 20 de minute

Conform datelor OPPO, în lume sunt 157 de milioane de oameni care folosesc încărcătoarele companiei cu flash charging.

Încărcătorul funcționează pe o tehnologie proprie, ceea ce înseamnă că este compatibil pentru vitezele de încărcare doar cu anumite dispozitive de la OPPO și nu poate fi folosit la acest nivel și pe alte terminale.

Conform celor de la Oppo, încărcătorul reușește să fie mai puternic inclusiv decât unele de pe laptopuri. În 3 minute, încărcătorul aduce 33% baterie. În 5 minute, încărcătorul aduce 41% baterie, iar 100% în doar 20 de minute. Oppo promite temperaturi de sub 40 de grade Celsius în timpul încărcării.

Wireless charging în doar 30 de minute

Oppo are deja un încărcător wireless numit Air VOOC, cu 40W, care promite încărcarea în doar 56 de minute.

Acum Oppo a anunțat un încărcător wireless de 65W Air VOOC. Conform datelor de pe prototipul Oppo, încărcătorul wireless de 65 de wați încarcă un telefon la fel de rapid ca încărcătorul Super VOOC prin cablu, adică în 30 de minute.

În interiorul încărcătorului Oppo a introdus două bobine pentru a evita supraîncălzirea, una de 40 de wați și alta de 25 de wați.

De asemenea, în cadrul încărcătorului wireless există răcire prin semiconductor și temperatura telefonului rămâne sub 40 de grade.

Oppo Mini Super VOOC - un încărcător mai mic

Oppo a anunțat și un încărcător miniaturizat de 50 de wați, care are doar 60 de grame și arată ca un stick. Conform companiei chineze, are cea mai mică dimensiune permisă de către lege.

Pe lângă încărcătorul acesta, Oppo a anunțat și un încărcător mini de 110 wați pentru încărcare rapidă.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.