Noua serie Reno4 va oferi multiple posibilități pentru tinerii creatori de conținut video prin compatibilitatea cu rețelele 5G precum și prin noile funcții video din timpul nopții, care vor accelera apariția trendurilor video din era 5G.

Fiecare model al seriei Reno4, respectiv Pro, Lite și Z, a fost dezvoltat astfel încât să răspundă unor anumite nevoi. Spre exemplu, cei dornici de a realiza clipuri video superbe pe care să le împărtășească instantaneu prin intermediul rețelelor 5G vor fi surprinși de înregistrările video extrem de clare chiar și în condiții de luminozitate extrem de scăzută oferite de Reno4 Pro. Mai mult, utilizatorii vor beneficia de o încărcare ultra rapidă datorită tehnologiei de încărcare rapidă 65W Super VOOC 2.0.

În același timp, utilizatorii care își doresc un conținut ieșit din comun pe canalele de social media, vor descoperi că Reno4 Lite este smartphone-ul ideal pentru realizarea lui. Având numeroase funcții ale camerei care ajută la realizarea celor mai reușite imagini portret, oferă utilizatorilor ocazia de a “Crea live” în fața camerei.

Produsele din seria Reno4 echilibrează funcționalitatea cu un design subțire și ușor care duce mai departe tendința mondială a design-ului industrial.

Reno4 Pro reprezintă cel mai subțire smartphone 5G cu încărcare de 65W. Design-ul său ergonomic oferă utilizatorilor o manevrare confortabilă a smartphone-ului prevenind atingerile accidentale ale marginilor ecranului.

Modelul Reno4Pro va fi disponibil și în culoarea Galactic Blue care, în contact cu razele soarelui, oferă un efect metalizat ce are avantajul de a evita amprentele sau zgârieturile.

Încărcare rapidă de 65W SuperVOOC 2.0

Modelul Reno4 Pro se încarcă complet în doar 36 de minute datorită celei mai rapide tehnologii de încărcare din industrie. Mai mult decât atât, utilizatorii nu doar că sunt scutiți de încărcarea din timpul nopții, dar cu o încărcare de doar cinci minute pot folosi YouTube-ul pe o perioadă de patru ore.

În plus, certificarea TÜV Rheinland Safe Fast-Charge System atestă faptul că încărcarea bateriei este făcută în condiții de siguranță.