Prin opțiunea ”Pickup” din Uber Eats, clienții pot realiza comenzile în aplicație și apoi vor trebui să se deplaseze personal până la localul ales de ei pentru a-și ridica mâncarea.

Opțiunea ”Pickup”, descoperită inițial de Revoblog, e disponiblă în ecranul principal al aplicației Uber Eats, lângă opțiunea de delivery, iar accesarea ei va arăta localurile în în funcție de distanța față de utilizatori.

Avantajul opțiunii ”Pickup” din Uber Eats este că utilizatorii nu mai plătesc niciun fel de taxă de livrare, serviciul fiind 100% gratuit pentru clienți.

Funcția ar trebui să fie utilă în câteva scenarii. De exemplu, dacă pleci de la serviciu spre casă și vrei să mănânci imediat cum ajungi, poți face o comandă la un restaurant din apropierea casei și doar oprești să ridici mâncarea - nu mai stai cu stresul că un curier ar putea ajunge înaintea ta la adresă.

Sau, în cazul în care ai un restaurant foarte aproape de birou, comanzi și cobori după 20 de minute să îți iei comanda - nu mai plătești taxa de livrare.