Orange Money, după ce s-a lansat acum doi ani, adaugă un nou produs, adică un card de credit pentru clienții care vor să aibă mai multă libertate în folosirea banilor lor. Contul Orange Money se deschide automat din aplicație.

Haris Hanif, CEO al Orange Money România, a declarat în cadrul conferinței că 2020 a fost un an al creșterii. „Am văzut o creștere în numărul de tranzacții și dispozitive active. Ne așteptăm la un an 2021 mai bun din punct de vedere economic. Orange Money are 250.000 de clienți și în 2020 a fost o creștere de 3 ori a conturilor deschise 100% online”, spune Haris Hanif.

La nivelul lui 2020, Orange Money a avut o creștere de 172% a clienților activi și o creștere de 167% pentru plățile contactless. De asemenea, a existat o creștere de 181% în plăți NFC. 2020 a fost și anul în care Orange Money a adoptat onboarding-ul 100% digital și s-a integrat cu Google Pay.

Ce beneficii are cardul Orange Money Credit Card?

Cardul de credit de la Orange Money se poate deschide instantaneu în aplicație, după aprobarea limitei de credit.El este disponibil momentan doar pentru clienții Orange existenți și ulterior va fi extins pentru alte persoane. Comisionul standard lunar este de 4 lei pe lună.

Cardul se poate seta ulterior din aplicația Orange Money, unde poți seta limite pentru tranzacții, poți debloca folosirea cardului din aplicație, dar poți și bloca. De asemenea, poți seta limite și bloca plățile ecommerce, la POS sau ATM.

Cardul de credit Orange Money oferă 3% bani înapoi instant la orice plată la Orange de maximum 100 de lei per tranzacție. De asemenea, poți avea 12 rate fără dobândă la un minim de 300 de lei pe tranzacție.

În plus, clienții Orange Money primesc puncte Thank You la fiecare plată sau tranzacție realizată prin cardul de credit.

Pachete și limite de credit

Limita de credit este între 1.600 de lei și 60.000 de lei în limita a 3 venituri nete lunare. De asemenea, suma minimă de plată este de 3% cu o perioadă de grație de până la 46 de zile.

Cardul are și două pachete speciale, în funcție de nevoile oamenilor. Astfel, pachetul Extra Save oferă 7% bani înapoi instant pentru plăți la supermarket, în țară și în străinătate, la tranzacții de maximum 50 de lei pe lună. Pachetul costă 20 de lei pe lună.

Pachetul Extra Travel oferă 7% cashback pentru cheltuieli de călătorie, în limita a 10 0 de lei pe lună. De asemenea, pachetul care costă 30 de lei oferă și asigurare gratuită de călătorie și 50% reducere la comisionul de conversie valutară.