Rolul lui Ovidiu este de partener strategic pentru clienții din segmentul financiar, oferindu-le consultanță și facilitându-le accesul la inovație, design thinking, rapid prototyping și tehnologii emergente.

Slăvoiu a petrecut 20 de ani în domeniul financiar-bancar, în funcții care au vizat elaborarea de strategii, cercetare, dezvoltare de produse, marketing, remodelări instituționale, transformare digitală pentru mai multe organizații.

Experiența lui Ovidiu în domeniul financiar acoperă zonele de tehnologie, business și inovație. Ovidiu a coordonat implementarea sistemului electronic de plăți în timp real în România, a contribuit la dezvoltarea soluției de facturare electronică în cadrul Transfond și a promovat primul mandat electronic de direct debit la ING. Tot în cadrul ING, a elaborat o nouă abordare pentru activitatea de private banking, a dezvoltat planul de afaceri pentru lansarea ofertei bancare pentru IMM-uri și a pus bazele unui program de customer experience pentru persoanele juridice. În paralel, în ING, Ovidiu a derulat mai multe proiecte de transformare organizațională, inclusiv digitală.

“Industria serviciilor financiare traversează o perioadă crucială, în care tehnologia promite sau “amenință” să transforme radical perspectiva și modul de operare ale marilor instituții financiare. Împreună cu Ovidiu, accelerăm ritmul în care instituțiile financiare creează noi produse si servicii digitale, apelând la tehnologii emergente precum inteligența artificială sau blockchain. Experiența complexă a lui Ovidiu în industria financiară este esențială în implementarea metodologiei noastre de inovație și dezvoltare de produse digitale prin design thinking și rapid prototyping”, declară Ioan Iacob, CEO Qualitance.

“Am căutat în permanență să mă implic în diverse forme de pionierat și în echipe care construiesc proiecte cu impact și valoare, iar momentul acesta, în care am decis să mă expun unui mediu cu o dinamică ridicată, cu acces la cele mai noi tehnologii, este un pas firesc în cariera mea. Îmi doresc să fiu parte din schimbările care se întâmplă în societatea noastră, cred că România are nevoie de un spirit antreprenorial autentic îndreptat spre inovație”, declară Ovidiu Slăvoiu, Account Director Qualitance.