Huawei și Intel organizează marți, 9 februarie, de la ora 15:00, un webinar public online, în cadrul căruia împărtășesc bune practici în colaborarea, timp de 20 de ani, celor două companii la nivel international și prezintă produsele și soluțiile dezvoltate împreună, care contribuie la succesul clienților.

Tema evenimentului este „Huawei-Intel New-Gen Cooper Lake CPU Server” și vine ca urmare a celor 20 de ani de colaborare strânsă a celor 2 companii.

Prin participarea la acest webinar, audiența va obține o perspectivă asupra modului în care, prin cooperare, întreprinderile din diferite industrii construiesc un viitor inteligent, în care totul este conectat.

Evenimentul este structurat pe două paneluri, fiecare panel abordând câte un aspect derivat din tematica generală, respectiv „Data Centric World - Dezvăluirea potențialului datelor” și „FusionServer Pro V6 cu a treia generație de procesoare scalabile Intel Xeon”. Cele două paneluri vor fi urmate de prezentarea unor studii de caz și de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Temele de discuție vor fi abordate de către Johan Eriksson, Nordic Cloud & AI Solution Manager, Huawei și Gerhard Luber, Regional Sales Manager, Huawei Global Account, Europe, Intel Corporation.

Mai multe informații despre eveniment și posibilitatea de înscriere, pot fi consultate accesând pagina evenimentului.