Tehnologia a intrat în toate sferele vieții noastre, la muncă, dar și acasă ori în vacanță. De aceea, avem pentru voi câteva recomandări de gadgeturi ieftine pentru experiențe memorabile.

Pentru a vă bucura de serile înstelate de primăvară și vară, ați putea să vă luați un telescop astronomic pentru a surprinde imagini uimitoare de pe altă lume. Telescopul astronomic F36050 este un gadget ieftin, dar care vă permite să observați cratere lunare, fazele planetei Venus, benzile de pe Jupiter, inelele planetei Saturn și o mare varietate de alte obiecte astronomice. Îl găsiți aici.

Boxa portabilă Anker SoundCore Mini este compactă este un alt gadget ieftin de care să vă bucurați în weekend-uri și în concediu. Aceasta redă cu fidelitate muzică printr-un difuzor de 5W și subwoofer pasiv. Bateria asigură 15 ore de redare audio. Redă muzica dintr-o mulțime de surse: bluetooth, card microSD incorporat, radio FM incorporat, conexiune AUX. Boxa portabilă Anker SoundCore Sport cu hands-free incorporat, preia și gestionează apelurile telefonice. O cumpărați de aici.

Camera video super sport EKEN este unul dintre gadgeturile ieftine conceput pentru a surprinde toate momentele preferate. Are o carcasă rigidă și impermeabilă, până la 30 metri adâncime. Accesoriile disponibile vă permit să atașați camera pe bicicletă, pe casca de protecție, pe mașină și în mașină sau pe placa de surf pentru a face clipuri 4K/ Full HD. Camera sport are o autonomie de până la 1,5 ore. O comandați de aici.

Cu ajutorul acestui acumulator extern ASUS ZenPower vă asigurați că nu veți rămâne niciodată fără baterie, mai ales atunci când sunteți în drumeții sau la volan, fără acces la o sursă de alimentare. Dispozitivul are un design elegant cu dimensiuni și greutate reduse, construită dintr-o carcasa din aluminiu anodizat. Tehnologia PowerSafe controlează temperatura, tensiunea de intrare și de ieșire, asigurând siguranța maximă în timpul procesului de încărcare. Timpul de încărcare totală este de aproximativ 6 ore, cu o capacitate de 10.050Ah. O cumpărați de aici.