În contextul unei digitalizări accelerate, activitatea de zi cu zi a fiecărei companii are nevoie de instrumente adecvate, ușor de utilizat și cât mai versatile. În plus, companiile trebuie să poată urmări randamentul fondurilor de marketing cheltuite versus veniturile realizate din business-ul generat în urma acestor acțiuni.

Perfect Campaigns integrează mai multe module și aplicații, precum cel destinat campaniilor care permite generarea, gestionarea și optimizarea campaniilor de marketing și comunicare. Platforma include inclusiv un catalog pentru gestionarea produselor sau serviciilor oferite de către companie clienților săi, instrumente pentru campanii de Emailing, SMS, WhatsApp și apeluri telefonice, dar și modulul de Customer Relationship Management pentru gestionarea eficientă a clienților și implicit a oportunităților generate de aceștia. Toate aceste servicii sunt accesibile într-o formă prietenoasă cu utilizatorul, interfața web fiind intuitivă și ușor de folosit.

Platforma Perfect Campaigns integrează propriile aplicații online:

-Perfect Landing generează pagini web „responsive”, fără a fi necesar ajutorul unui designer.

-Perfect Shop poate crea într-o singură zi un magazin virtual, o platformă B2B sau un catalog online.

-Perfect Helpdesk facilitează gestionarea tichetelor de suport deschise de clienți.

„Am conceput platforma Perfect Campaigns ca un răspuns la nevoile de digitalizare ale companiilor care își mută activitatea din ce în ce mai mult în mediul online. Consider că o abordare integrată, într-o singură platformă, a tuturor activităților comerciale ale unei firme ajută atât la o mai bună gestionarea a timpului și a resurselor, cât și la sesizarea și fructificarea oportunităților în timp real. Acest lucru conferă un avantaj competitiv important, care poate face diferența într-un mediu dinamic, așa cum este cel al afacerilor din prezent. Mai mult, aplicațiile online pot fi utilizate la nivel global, având dicționare, oricâte monede și sisteme de taxare pentru fiecare țară” - a declarat Eugen Lepădatu, Fondator Perfect Campaigns.

Platforma Perfect Campaigns conține toate modulele necesare unei afaceri, începând cu campaniile de marketing și încheind cu modulul de stocuri și facturare. Sistemul este într-o continuă dezvoltare, creatorii săi vizând atragerea de clienți din întreaga lume, adăugând periodic facilități noi și perfecționând instrumentele curente.