Philips lansează BDM4037UW, un nou model de monitor curbat, cu dimensiunea de 40 de inci și ecran Ultra HD care poate reda în format 4K. Acest nou model este cel mai mare monitor curbat 4K de pe piață care include și tehnologia MultiView ce le permite utilizatorilor să folosească până la patru surse video afișate pe ecran, toate în Full HD.

philips BDM4037UW monitor 4K curbat

Noul monitor BDM4037UW are o rezoluție UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) și un unghi larg de vizualizare de 178/178 grade. Este ideal pentru profesioniștii care au nevoie de imagini detaliate pentru programe de grafică 3D sau documente de calcul, dar arată la fel de bine pe biroul unui pasionat de gadgeturi.

Față de precedentele modele de monitoare care ofereau o gamă de culori tipică Ultra Wide Color de 72% acesta oferă una de 85% din spectrul NTSC, afișând imagini cât mai aproape de realitate. Spre deosebire de îmbunătățirile care funcționează prin modificarea setărilor software-ului pentru a regla balansul de culoare, Ultra Wide Color este o caracteristică ce intensifică imaginile.

Afișare de tip MultiView în patru ecrane

MultiView permite utilizatorilor să folosească până la patru surse video afișate pe ecran. Imaginile pot fi aranjate în două moduri diferite. Astfel, modul Picture-by-Picture este util în sălile de comandă (control room) sau în utilizarea mai multor dispozitive cum ar fi notebook-uri alăturate. Acest mod împarte ecranul în mai multe secțiuni.

În același timp, modul Picture-in-Picture ajută la urmărirea anumitor informații pe o mică fereastră în timp ce restul ecranului este ocupat de sarcinile principale.

Noul monitor Philips BDM4037UW va putea fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu luna ianuarie a acestui an, la un preț recomandat de 3.369 lei.

philips BDM4037UW monitor 4K curbat