Există un singur cablu care poate alimenta monitorul si transmite semnalul video, oferind în același timp un loc de muncă ordonat - conectorul USB-C. Prezent în noul Philips 243B9H, USB-C este unul dintre cei mai simplu de utilizat conectori disponibili in acest moment. Subțire și reversibil, USB-C permite o conexiune ușoară, cu un singur cablu, pentru transfer de date la o super viteză, precum și gestionarea inteligentă a energiei: semnalul video al monitorului și conexiunea de date de mare viteză sunt transferate prin USB-C (modul alternativ DisplayPort), în timp ce alimentați și încărcați laptopul (USB Power Delivery), livrând până la 65W.

Monitorul are alte caracteristici pentru a sprijini profesioniștii și pentru a-i ajuta să-și păstreze birourile curate și organizate, datorită difuzoarelor stereo și a camerei web încorporate.

Camera web pop-up integrată cu Windows Hello oferă o securitate îmbunătățită, perfectă pentru a evita orice potențial atac al hackerilor fără a fi nevoie de accesorii suplimentare. Practic și discret, webcam-ul poate fi cu ușurință retras în rama monitorului și ridicat atunci când este necesară utilizarea lui într-o video conferință.

Camera web este echipată cu senzori avansați pentru recunoașterea facială Windows Hello, permițând utilizatorilor să se conecteze cu date biometrice (sau pin), făcând astfel procesul mai rapid și mai sigur.

Philips 243B9H dispune de tehnologii importante pentru a preveni oboseala cauzată de sesiunile prelungite în fața monitorului. Tehnologiile Flicker Free, Low Blue Mode și EasyRead Mode vor proteja ochii utilizatorului în timpul utilizării.

Această experiență de vizionare este completată de SmartErgoBase de la Philips, care oferă posibilitatea de a face reglajele bazate pe înălțime, pivotare, înclinare și rotație.

Monitorul Philips 243B9H este acum disponibil la prețul de 1373 lei.