De acum poți uita de exersatul pitch-ului în fața oglinzii. Cu Pitch Bot îți poți pune la punct discursul într-un mod mult mai ușor și mai interactiv. Platforma îți permite să alegi în fața cui vrei să prezinți și se adaptează în fucție de nevoile tale.

pitch bot vc angel investor incbator seed round

Ai patru opțiuni de interlocutor: Angel Investor, Incupator, Seed Fund și VC Firm. În funcție de alegerea făcută chatbot-ul ți se va adresa cu alte întrebări. De exemplu, dacă aplici pentru un incubator, aplicația va vrea să știe în primul rând despre dinamica echipei și despre numărul de fondatori.

pitch bot vc angel investor incbator seed round

Sau poate vrei să aplici pentru un seed fund. În acest caz, întrebările vor fi mai variate și mai la obiect. Este un fel de nivel intermediar între incubator și VC Firm. Aplicația este foarte distractivă și te poate ajuta să mai uiți de grijile de dinaintea unei prezentări importante.

pitch bot vc angel investor incbator seed round

De asemenea, poți trece prin toate cele patru moduri de utilizare și îți poți da seama care tip de investiție ți se potrivește cel mai bine, unde te pliezi cel mai bine pe răspunsuri.

Nu e succesul garantat, pentru că trebuie să mai și vorbești, dar poți afla câteva dintre cerințele investitorilor, fără să ajungi în fața lor. Dacă ai emoții, poți să te pregătești astfel.