Conform datelor, 89% dintre cei din generația Milennials ar cumpăra un produs sau ar vizita un loc nou dacă ar avea un voucher. PackE este creat de o echipă de 4 persoane cu 10 ani de experiență fiecare în zona proiectelor IT.

PackE va folosi tokeni virtuali pentru a putea să fidelizeze clienții și să înlocuiască voucherele fizice sau cardurile de fidelitate pe care le primești la magazin.

“Ideea startup-ului a apărut în ultimul an, un an în care evenimentele globale ne-au impactat viața socială, atât din punct de vedere afectiv-emoțional, cât și economic. Am pornit inițial cu ideea îmbunătățirii și punerii în valoare a domeniului HoReCa. Pe parcurs, identificând problemele care există în acest domeniu, am reușit să șlefuim ideea și să ajungem la soluția actuală. Am simțit și noi, ca utilizatori, nevoia unei astfel de aplicații, care să ne pună în valoare ca și consumatori, iar interviurile cu specialiștii din domeniu ne-au validat existența unor probleme și pe partea business-urilor”, spun fondatorii startup-ului.

Poți afla mai multe detalii despre acest startup în rubrica Startup Pitch aici.

Investor Deck PackE - start... by start-up.ro