Noua ediție de Blade 14 este disponibilă în două configurații de GPU: NVIDIA GeForce RTX 3060 și NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti. Noua ediție Mercury marchează o premieră, Blade 14 fiind disponibil simultan pentru prima dată în trei culori: Mercury, Quartz și negru.

Noua lansare marchează și publicarea unui nou update de software pentru modelele din 2022 ale Blade 14, acesta aducându-le un upgrade porturilor Type-C USB-3.2 Gen 2 la USB-4 și oferind suport pentru Microsoft Pluton.

Standardul USB-4 extinde compatibilitatea cu diferite periferice și aduce mai multe opțiuni de conectare, oferind posibilitatea de a conecta mai multe monitoare, dar și periferice Thunderbolt precum stația de andocare Razer Thunderbolt sau incintele de soluții grafice externe, Core X. Tehnologia de securitate de tip chip-to-cloud, Microsoft Pluton, protejează utilizatorii utilizând o serie de servicii și soluții bazate pe hardware. Atât utilizatorii deja existenți de Blade 14, cât și cei noi, sunt îndemnați să ia legătura cu Razer Support pentru a descărca acest update.

Toate modelele de Blade 14 beneficiază de o garanție de producător de un an și doi ani de garanție pentru baterie prin premiatul serviciu de suport clienți al Razer. Abonamentul opțional RazerCare extinde aceste beneficii.

  • Configurație cu AMD Ryzen 9 6900HX și NVIDIA GeForce RTX 3060 2.199,99 Euro
  • Configurație cu AMD Ryzen 9 6900HX și NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 2.899,99 Euro

Upgrade-ul la USB-4 și suportul pentru Microsoft Pluton sunt disponibile sub formă de update gratuit pentru toți utilizatorii deja existenți și noi de Blade 14 2022.