Pitch Deck Gallery este ultima secțiune editorială lansată de către start-up.ro în care vom publica pitch deck-urile startup-urilor din România care au primit o investiție, care au participat la competiții și le-au câștigat, dar și a celor care au potențial și vor să găsească investitori.

Deck-ul este prima imagine pe care o poți face. Trimiți un mail unui investitor sau unui fond și atașezi un deck. Cu toate acestea, startup-urile uită, de multe ori, ce ar trebui să conțină acesta. Am văzut de-a lungul experienței noastre startup-uri care au venit cu pitch-uri care conțineau date prea tehnice sau care nu spuneau mare lucru despre echipă sau potențialul de piață.

Evident că dacă un investitor este interesat de tine va dori să vadă lucrurile dincolo de o simplă prezentare. Dar până atunci trebuie să știi ce să pui acolo.

În Pitch Deck Gallery vom publica deck-urile startup-urilor românești unul câte unul. În trecut am făcut asta cu deck-uri ale startup-urilor internaționale sau ale unor nume celebre. Ba chiar am descoperit că firme mari precum Airbnb sau YouTube aveau pitch-uri foarte slabe la început.

Despre pitch-uri bune poți afla mai multe aici:

Dacă vrei să vezi pitch deck-uri de la startup-uri mari, poți intra aici, unde este o listă curatoriată cu câteva nume importante.

Ai un startup și vrei ca investitorii să te vadă? Atunci când ne contactezi, trimite-ne și o prezentare. Ne poți scrie la adresele disponibile aici.