Primim în fiecare lună diverse facturi de la serviciile pe care le avem și este complicat să le gestionăm pe fiecare în parte, să știm data scadenței, sumele pentru fiecare plată. Drept care, cea mai bună metodă pentru plata tuturor facturilor și pentru o imagine de ansamblu a acestora este folosirea instrumentelor digitale.

Așa cum v-am obișnuit, materialele prezente în secțiunea „Get Digital” prezintă beneficiile practice ale funcționalităților din mobile banking. Și astfel ajungem la modul în care First Bank a inovat pe acest subiect în aplicația de mobile banking.

Plata facturilor în era digitală

Banca a pus la dispoziția clienților săi mai multe metode prin care pot fi gestionate într-un mod simplu, rapid și eficient toate facturile pe care le aveți.

Pentru a dezvolta aceste metode, Ionuț Encescu, Head of Products & Digital Innovation Hub la First Bank, a explicat că banca a analizat utilizatorii pe care îi are și la tipologiile de plăți de facturi și au ajuns, în prezent, la opt modalități de plată a acestora.

Practic, universul acesta de plată al facturilor este foarte larg și sunt foarte multe tipuri de furnizori, de facturi, dar și automatisme ale clienților. Poate că pentru un client poate fi mai ușor să plătească o factură într-un anumit fel, dar alege să plătească factura în modul în care s-a obișnuit.”