TELLUR participă la Channel Summit EMEA, unul dintre cele mai importante evenimente de tech & consumer techonolgy din Europa, eveniment ce are loc în Monaco în perioada 15 mai – 16 mai.

”Rolul nostru acolo este de a evalua și analiza alte țări în care putem extinde produsele TELLUR. Suntem parte din acest ecosistem datorită viziunii brandului – expansiunea internațională – și, mai ales, prin prisma portofoliului de produse pe care îl inovăm constant. Ne dorim să fim permanent conectați cu alte branduri internaționale și să plasăm produsele TELLUR în contexte în care putem simplifica nevoile actuale și viitoare ale consumatorilor.”, a povestit George Barbu, CEO TELLUR.

Participarea TELLUR la Channel Summit EMEA face parte dintr-un plan amplu de extindere a prezenței internaționale și de a explora noi piețe, adiacente celor 33 de țări în care brandul este deja prezent.

În ceea ce privește portofoliul, TELLUR va prezenta produse din toate cele patru categorii dezvoltate: Smart, Green, Mobile și Office.

Unul dintre pilonii principali de promovare va fi TELLUR Green, ce coincide cu viziunea pe termen lung a companiei: până în anul 2030, cel puțin 85% dintre produsele dezvoltate vor fi aliniate la cele mai înalte standarde de protecție a mediului înconjurător.

Parte din agenda Summit-ului, TELLUR va fi activ și la secțiunea ”Pitch your product”, un concurs dedicat inovației și tehnologiei.

Unul dintre produsele promovate în cadrul acestei categorii este Pet Feeder, o noutate în portofoliul TELLUR. Acest produs este proiectat pentru a face hrănirea animalelor de companie mult mai simplă și confortabilă.

Cu ajutorul tehnologiei, Pet Feeder-ul poate fi programat pentru a distribui cantități precise de hrană în momente specifice ale zilei, fiind, astfel, o modalitate eficientă de hrănire a animalelor de companie.