Startup-ul Smart Dreamers din Târgu Mureș, care a creat o platformă de joburi care se bazează pe o relație mai strânsă între angajator și potențialii angajați a primit o nouă investiție de la trei business angels români pentru 11% din companie.

Smart Dreamers a fost fondat de Adrian Cernat, Marius Huza și Mihai Ceușan în 2014, cu scopul de a realiza o platformă de recrutare care să aducă o eficiență mai mare companiilor. La finalul anului trecut au obținut deja o investiție de la Radu Atanasiu, Mălin Ștefănescu și Danu Temelie în valoare de peste 100.000 de euro.

În momentul acesta s-au adăugat trei noi investitori - Mihai Guia, Cristian Lina (parteneri la firma de avocatură Lina & Guia) și Octav Cobzăreanu. Investiția de astăzi a fost mai mare decât cea inițială.

Discuțiile au început acum două luni, inclusiv cu investitorii actuali. Nu a fost o decizie strict financiară, ci de know how. 

Adrian Cernat, CEO Smart Dreamers

Obiectivele Smart Dreamers

„Discuțiile au început acum două luni, inclusiv cu investitorii actuali. Din network-ul lor a apărut oportunitatea de a se alătura noi angel investors. Nu a fost o decizie strict financiară, ci de know how“, a declarat Adrian Cernat, CEO-ul companiei.

„Cu ajutorul celor trei investitori de renume pe care i-am atras, Mălin Ștefănescu, Radu Atanasiu și Danu Temelie, am reușit să avem un plus de credibilitate. Ca startup când te prezinți unui business angel, în mod inevitabil, trebuie să construiești elementul de încredere. Cei trei angels noi făceau parte din rețeaua investitorilor actuali“, a mai spus Cernat.

Obiectivele Smart Dreamers pentru perioada următoare rămân aceleași - un focus mare pe România, extinderea în Polonia (unde deja sunt prezenți) și primii pași pentru piața din Ungaria.

„Viteza de implementare va fi mai mare. Adăugăm noi oameni echipei, vom întări atât zona de produs, cât și zona de vânzări. În timp, ne vom concentra pe vânzări pentru a penetra piața, o etapă normală a unui startup care devine sales driven. Vom dezvolta echipa de customer support pentru Polonia și Ungaria“, a adăugat Cernat pentru start-up.ro.

Poți citi mai multe detalii despre Smart Dreamers în profilul pe care l-am făcut pe start-up.ro