Dacă ești antreprenor, îți vei petrece foarte multă vreme pe mail și ai nevoie de cele mai bune unelte pentru productivitate ca să nu pierzi mesajele importante și să nu uiți să răspunzi. Noi îți recomandăm astăzi trei aplicații și extensii pentru mail-ul tău.

Mixmax

Mixmax

Mixmax e o extensie pentru Google Chrome care te ajută să înțelegi mai bine mail-urile primite pe Gmail. Cu ajutorul Mixmax vei primi confirmare de primire și de citire, poți introduce o întâlnire în calendar cu un singur click și poți realiza un template. . Cu ajutorul Mixmax vei primi confirmare de primite

Dacă trimiți mail-uri către grupuri mari, vei ști în permanență cine a deschis mesajul tău și cine nu a aflat încă de el, ceea ce poate să-ți optimizeze procesele de comunicare în interiorul startup-ului.

Boomerang

Boomerang

Boomerang e un serviciu online pentru Gmail care-ți permite să trimiți mail-uri cu programare, nu neapărat când le scrii. E o unealtă foarte bună pentru cei care lucrează global și care trebuie să ia în considerare schimbările de fus orar.

Astfel, începi să trimiți un mail, îl programezi și el se va trimite automat la ora pe care o dorești. Practic, ai mesagerie cu programare. De asemenea, poți adăuga remindere în cadrul mail-ului.

Unroll.me

Unroll

Orice antreprenor s-a înscris pe foarte multe liste de mailing. Dacă ai o căsuță bogată în spam și mesaje de care nu mai ai nevoie, poți apela la un serviciu prin care scapi ușor de newslettere nedorite. Unroll se conectează la mail-ul tău și îți face o listă completă a abonamentelor online pe care ți le-ai făcut de-a lungul timpului.

Poți debifa site-urile de la care nu mai vrei să primești informări, iar căsuța ta de mail va deveni mai curată. Poți combina mai multe conturi sociale, de la Facebook, la Twitter sau Gmail. De asemenea, Unroll îți trimite (paradoxal) un newsletter zilnic cu cele mai importantte newslettere pe care trebuia să le primești. Rollup te ajută să treci peste sortarea clasică de dimineață.