Serviciile de telemedicină medicU by SanoPass sunt disponibile pentru clienții Edenred pe medicu.ro și includ triaj medical bazat pe inteligență artificială, precum și consultații medicale prin telefon, video sau chat. Companiile care optează pentru produsele Edenred pot oferi gratuit angajaților lor serviciul de Telemedicină, ori de câte ori au nevoie.

SanoPass a dezvoltat platforma de telemedicină utilizând tehnologia Easy Medical, o companie IT românească cu peste 10 ani de experiență în dezvoltarea de soluții software pentru clinici și laboratoare medicale.

Platforma medicU by SanoPass utilizează pentru fișa de anamneză cel mai avansat symptom checker din România, evaluând simptomele cu o precizie de 93%. Acesta integrează o bază de date complexă cu peste 2.250 de concepte medicale, reducând astfel considerabil timpul de așteptare al pacienților.

Astfel, accesând platforma medicU, pacienții pot obține recomandări, trimiteri sau rețete medicale in cel mai scurt timp.

“Perioada pandemiei ne-a arătat atât nouă, personalului medical, cât și pacienților, că telemedicina este esențială în relația dintre noi. Aceasta salvează timp și, de asemenea, bani. Platforma noastră de telemedicină utilizează cele mai avansate tehnologii pentru a aduce îngrijirile medicale la fel de aproape și de ușor de accesat ca și alte lucruri majore din viața de zi cu zi - fie că vorbim de servicii financiare, de informație sau de entertainment", a declarat Alexandru Breazu, Director Medical medicU by SanoPass.

SanoPass este o platformă românească de med-tech care unifică și digitalizează accesul la sănătate și fitness. Platforma colaborează cu peste 1.000 de clinici private de proximitate și din rețele mari, dar și cu peste 150 de săli de fitness.

SanoPass asigură accesul la peste 11.000 de medici, garantând programări cu acoperire națională în maximum 48 de ore. Prin intermediul rețelei sale naționale de parteneri, SanoPass asigură servicii medicale și de fitness pentru 50.000 de abonați și 30.000 de utilizatori activi.

Edenred România oferă soluții pentru motivarea și recompensarea angajaților, precum și pentru optimizarea costurilor salariale. Soluțiile Edenred includ atât pachete ce combină instrumente clasice, precum beneficiile fixe (de exemplu, cardurile de tichete de masă, cardurile cadou, cardurile culturale sau cardurile de vacanţă), cât și beneficii flexibile prin platforma online Benefit, disponibilă şi în versiunea de aplicaţie mobilă, prima de acest fel pe piața din România.

În România, Edenred are în prezent peste 33.000 de companii-client și peste 1,5 milioane de angajați care folosesc soluțiile de beneficii fixe și flexibile pe care le oferă.