POCO Watch este disponibil în mai multe culori și are un display AMOLED de 1,6 inci și 100 de teme de personalizare. Ceasul are peste 100 de moduri sport instalate și POCO ne spune că oferă o acuratețe foarte bună. De asemenea, ceasul detectează automat tipul de activitate, fie că este vorba de alergare pe bandă sau de o plimbare în aer liber. POCO Watch are și funcții de monitorizare a somnului și a nivelului de oxigen din sânge. POCO Watch are o baterie ce poate rezista până la 14 zile la o singură încărcare.

POCO Buds Pro Genshin Impact Edition sunt concepute special pentru fanii jocului Genshin Impact. Din momentul în care căștile sunt pornite, aceștia se vor bucura de notificări familiare care au vocea personajului Klee. De asemenea, cutia este inspirată de rucsacul lui Klee.

POCO Buds Pro Genshin Impact Edition folosesc inteligența artificială pentru a ajusta setările de anulare a zgomotului, în funcție de sunetele ambientale sau de rutina utilizatorilor.

Pentru a asigura performanțe audio de nivel înalt și o experiență dinamică, POCO ne spune că acestea au fost calibrate de profesioniști, iar sunetul este foarte clar, fie că sunt folosite pentru a asculta un audiobook sau muzică rock. Căștile au un driverul dinamic compozit de 9mm și certificare IPX4 de rezistență la apă, pentru a preveni deteriorarea în cazul folosirii pe ploaie sau dacă sunt stropite.

Cu ajutorul cutiei, bateria lor rezistă până la 28 de ore, iar căștile se încarcă în mai puțin de 10 minute. Atât cutia, cât și căștile se pot încărca wireless în aproximativ o oră. În plus, căștile se pot conecta cu două dispozitive în același timp. Asta înseamnă că utilizatorii le pot sincroniza, spre exemplu, cu telefonul și laptopul și trece fără efort de la muzica preferată la o ședință.